Här är sommarens nya lyxjeans – har kissfläckar i grenen: Så hemska att de borde förbjudas helt

Här är sommarens nya lyxjeans – har kissfläckar i grenen: Så hemska att de borde förbjudas helt

Alla har vi någon gång haft den där mardrömmen om att kissa på sig bland folk. Det är en dröm som ofta genererar småpanik när man vaknar och det tar några sekunder innan man inser att det var ju bara en dröm.

Vill man stå ut riktigt mycket i sommar så har man nu chansen att leva ut den här mardrömmen – utan att behöva kissa ned sig.

Ett nytt klädmärke lanserar nu nämligen jeans med fläckar mitt i grenen, så att det ser ut som att man kissat i byxan.

Företaget bakom den här inte helt smakfulla idén heter föga förvånande Wet Pants Denim och är baserade i USA.

”Rätt stil utan obehagskänslan”

Jeansen kommer alltså med en fläck som placerats mitt i grenen, för att ge illusionen av att man inte hunnit besöka toaletten i tid.

Bildkälla: Wet Pants Denim

Så här skriver företaget själva om sina kiss-jeans:

”Här på Wet Pants Denim erbjuder vi rätt stil utan den där obehagliga känslan. Våra jeans färgas för hand, vilket garanterat att varje par är unikt” skriver de på sin hemsida.

Finns i tre olika färger

Kiss-jeansen kommer i tre olika färger: blått, grått och vitt. Just de vita jeansen ger inte bara en stark känsla av 90-tal, de har också berikats med en gul fläck i grenen för starkare urin-intryck.

Bildkälla: Wet Pants Denim

Vill man gå runt och se ut som att man kissat på sig i sommar får man hosta upp 75 amerikanska dollar, vilket motsvarar cirka 620 svenska kronor.

Tycker man att det är för dyrt så har man också möjlighet att skicka in ett eget par jeans för att få dem färgade med en kissfläck, det kostar 30 dollar vilket blir ungefär 250 svenska kronor.

Bildkälla: Wet Pants Denim

Känner du någon som skulle tycka det var fränt att knata runt i dessa i sommar? Tryck då på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här idag!