Här är sommarens nya shorts – så hemska att de borde förbjudas helt

Här är sommarens nya shorts – så hemska att de borde förbjudas helt

Med risk för att låta gammalmodig, men dagens mode är väldigt avslöjande, både för män och kvinnor. Vad hände egentligen med tiden då man fick fantisera lite om vad fanns därunder klädesplaggen?

Går man på stan idag så ser man kroppsdelar till både höger och vänster. Kroppsdelar man förr i tiden knappt visade i omklädningsrummet. Men så är det väl med mode, för att förnya sig måste man kanske vara lite mer extrem än den senaste trenden.

Men frågan är om inte gränsen är nådd nu – med de här senaste sommarshortsen.

Det är klädmärket Ssense som nu har släppt sommarens ”hetaste” shorts. Med ”het” menas att visa mycket hud, i deras fall. Shortsen är minst sagt avslöjande och det är svårt att förstå hur man ska kunna bära dem utan att visa hela härligheten för alla som är runt en.

Trosor – av jeans

Shortsen, som företaget själva kallar ”janties”, är precis som namnet antyder mer ett par trosor i jeanstyg än faktiska shorts.

Eller vad tycker du?

Bildkälla: Ssense/Twitter

De påminner lite om en blöja när man ser dem bakifrån.

Bildkälla: Ssense/Twitter

När man ser dem framifrån är det svårt att förstå hur man ska kunna sitta eller gå i dem utan att visa upp exakt allt.

Kostar som en minisemester

Shortsen är gjorda av 100 procent bomull och trots att de består av väldigt, väldigt lite tyg så kostar de inte mindre än 235 pund, vilket blir drygt 2 800 svenska kronor, enligt sajten Ladbible.

Pengar som i vanliga fall skulle räcka till en weekend-resa till Paris eller Barcelona.

Men varför åka dit när man kan få dessa shorts istället?

Bildkälla: Ssense/Twitter

Skulle du kunna tänka dig dessa i sommar? Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se de här galenskaperna!