Här är världens första manliga sexdocka – liknar ung Brad Pitt och kan sjunga din favoritsång

Här är världens första manliga sexdocka – liknar ung Brad Pitt och kan sjunga din favoritsång

Är du singel, sugen och väldigt rik? Då kan du unna dig själv en ”Henry” i julklapp. Det är nämligen namnet på världens första manliga sexrobot.

Den sexiga maskinen påminner enligt tillverkaren om en ung Brad Pitt som också har ett fint inre, han kan nämligen sjunga din favoritlåt och citera dikter för dig.

Det skriver brittiska The Sun.

Det är företaget Realbotix som ligger bakom världens första manliga sexdocka. Henry, som standardversionen heter, är inte bara till för att fylla ens sexbehov. Han är även utrustad med en dator i huvudet som kan lära sig ens favoritsånger, dikter och till och med dra skämt, om man är på det humöret.

https://www.instagram.com/p/BhekNHunZoV/

Kan anpassa penis efter önskemål

Den 180 centimeter långa roboten kan självklart anpassas efter kundens egna preferenser, ända ned till penisnivå där man kan välja både form och storlek. Självklart går det även bra att ta loss penisen för rengöring efter en vända i sänghalmen.

https://www.instagram.com/p/BkdQAWNnbjA/

Men smakar det så kostar det – Henry går loss på inte mindre än 7 800 pund, vilket motsvarar ungefär 90 000 svenska kronor.

”Kan inte gå ut med soporna – än”

Matt McMullen, vd på Realbotix, förklarar att förfrågningarna från kvinnor är många fler än vad man kan tänka sig.

– Det rör sig mycket om att de egentligen vill ha en partner mer än en sexleksak. Då förklarar vi för dem att vår robot kan lyssna och komma ihåg allt man säger, men han kan liksom inte gå ut med soporna eller laga handfatet – än, säger Matt McMullen till The Sun.

https://www.instagram.com/p/BVQV5CbgeJK/

”Enklare än att dejta någon”

De kvinnor som redan skaffat en Henry har varit mer än nöjda. En kvinna vid namn Jessica säger att ”det är så mycket enklare än att dejta en riktig kille.”

Industrin för sexrobotar har växt lavinartat de senaste åren och förväntas vara värd närmare 300 miljarder kronor år 2020.

Sett till antalet sökningar på internet efter sexrobotar mer än fördubblades dessutom under 2017.

Vad härligt att även singelkvinnor nu kan njuta av livet fullt ut! Tryck nu på dela-knappen så att fler får de här underbara nyheterna!