Här flyr mannen efter att ha stulit enorm löspenis – eftersöks nu av polis

Något som irriterar alla är människor som inte kan skilja på ditt och mitt. Att man inte stjäl av andra får de flesta av oss lära sig i tidiga år – men tyvärr finns det en del som inte kan förhålla sig till den här ganska enkla regeln.

Sedan varierar det vad folk norpar åt sig. Det värsta är när bovar ger sig på äldre människor. Då får de hellre sno något av mig, men givetvis är det allra bästa om vi alla håller oss till att vara snälla, goda och hederliga medborgare.

Jakten på en specifik bov har nu blivit omtalad världen över. Anledningen? Han fångades på övervakningskamera i en sexleksaksbutik när han stal en rejäl dildo samt ett ställ för en så kallad sexmaskin.

Bild: Storyful / Youtube

Inledningsvis såg det ut som att mannen avsåg att betala för de varor han plockat åt sig, men plötsligt vänder han sig om – och sätter fart mot dörren. Strax därefter har han också lämnat butiken med de intima leksakerna.

Dildon kan spruta

Just löspenisen, som mäter cirka 20 centimeter, har dessutom en lite lyxig och udda funktion – den kan nämligen ”spruta”.

Mannen hade sådan brådska i sina rosa skor att han visst glömde att betala”, skriver affären lite syrligt på sin Facebook-sida, enligt Storyful.

Bild: Storyful / Youtube

I ett uttalande i lokalmedia säger polisen i australiska Queensland att man ännu inte gripit någon för stölden, men utredningen är ännu pågående.

Det kan säkerligen vara lite pinsamt att handla den här typen av produkter – det säger jag inget om. Samtidigt gäller det ju också att göra rätt för sig och det här kan ju givetvis inte accepteras. Låt oss helt enkelt hoppa att polisen når framgång i sitt sökande efter den än så länge anonyme mannen.

Känner du någon som kan tänkas ligga bakom stölden? Tagga då den personen på Facebook, eller dela vidare artikeln till dina lite snuskiga vänner! 🙂