Här visar Ikea porrfilm – mitt bland kunderna

Här visar Ikea porrfilm – mitt bland kunderna

Ett Ikea-varuhus i Hongkong får nu mycket uppmärksamhet – men sannolikt inte av det slag man hoppas på.

Varuhuset spelade nämligen upp porr på en av sina skärmar under flera minuter, samtidigt som förfärade möbelshoppare kunde se allt.

Enligt brittiska The Mirror så visade filmen en onanerande man innan en anställd hann dit för att täcka över det barnförbjudna innehållet.

Ikea – ett av Sveriges största varumärken ute i vida världen – får nu kritik för att ha spelat upp porr i ett av sina varuhus. Det var under förra tisdagen som en av affärens skärmar, som vanligtvis visar upp produkter, började spela upp ett videoklipp där en man kan ses onanera helt naken.

Bildkälla: Youtube

Fullt med folk i varuhuset

Då det var en helgdag 1 januari så befann sig oerhört mycket folk i varuhuset när den barnförbjudna filmen plötsligt spelades upp inför förskräckta familjer på jakt efter prisvärda möbler.

Bildkälla: Youtube

Enligt besökare i varuhuset pågick filmvisningen i drygt tre minuter innan personal tillkallades.

Försökte täcka över med pappersbit

I ett klipp som nu sprids kan man se en ur personalen som försöker täcka över skärmen med en pappersbit – som visar sig vara för liten.

https://www.youtube.com/watch?v=FmmuYRJZwxQ

Det är ännu inte helt fastställt hur det kom sig att porrklippet spelades upp, men Ikea utreder för närvarande vad som kan ha hänt.

Så kan det gå!