Här visar McDonalds porrfilm – på restaurangens TV-skärmar

När man beställer käk på McDonalds väntar man sig mat – men inte så mycket mer.

Kunder på en restaurang i den schweiziska staden Zuchwil fick dock betydligt mer än en ”happy meal” – när det plötsligt började visas porr på snabbmatskedjans TV-skärmar, skriver Daily Mail.

Företaget har nu bett om ursäkt, men menar att det inte var personalens fel.

McDonalds-restaurangen i Schweiz hade som vana att visa sport på sina TV-skärmar för att på så vis kunna erbjuda ett mervärde för sina kunder. Den här kvällen skulle det dock falla sig så att man bjöd på en annan form av underhållning.

Restaurangen bad om ursäkt

När gästerna satt och mumsade i sig chicken nuggets, pommes frites, hamburgare och annat gott så började det nämligen spelas upp porr på skärmarna. Ljudet var av – men sexakterna som utspelade sig var av de grövre och mer avancerade slagen.

[arve url=”https://www.dailymail.co.uk/news/article-2867026/Would-like-sauce-fries-McDonald-s-apologises-video-screens-broadcast-hardcore-porn.html#i-8d0500a9470d75ef” /]

Efter en bra stund – cirka en timme, enligt The Mirror – så märkte personalen vad som var på och valde då att byta kanal. Tanken var alltså att visa sport, men man hade missat den viktiga detaljen att samma kanal började visa porr nattetid.

Vi var bara en grupp män, så det var inget vi brydde oss om – men vad hade hänt om det var en barnfamilj på restaurangen?”, säger besökaren Steffen Reiniger till tidningen.

[arve url=”https://www.dailymail.co.uk/news/article-2867026/Would-like-sauce-fries-McDonald-s-apologises-video-screens-broadcast-hardcore-porn.html#i-bde1404d3708d290″ /]

McDonalds var snabba med att be om ursäkt för det inträffade.

Om vår personal inte uppfattade det här direkt så var det för att de fokuserade på våra kunder”, säger talespersonen Anglae Strachwitz.

Så kan det gå! Känner du en snuskpelle som kommer rusa till den här restaurangen nu? Tagga då den personen på Facebook, eller dela vidare den här viktiga nyheten till dina vänner!