Hjördis, 52, kärlekshyllning till IKEA – har tatuerat in loggan armen

Att åka till IKEA är för många något av en mardörm. Hur ofta slutar det inte i att man gnabbas med sin käresta över en ljusstake eller ett sängben?

Men det gäller inte för Hjördis Wrede. Hon älskar att åka till varuhuset och har till och med tatuerat in företagets logga på armen.

– De är ju så jävla trevliga där ute. Man får ett sådant positivt bemötande av personalen, säger hon, till Aftonbladet.

Hjördis Wrede älskar IKEA. Hon älskar IKEA så mycket att hon besöker varuhuset i Väla Köpcentrum utanför Helsingborg fem dagar i veckan, från måndag till fredag.

Facebook

Där brukar hon ta en kopp kaffe eftersom det är gratis, tar en korv och handlar lite.

– De är ju så jävla trevliga där ute. Man får ett sådant positivt bemötande av personalen. Jag älskar Ikea, de är billiga på många grejer som andra säljer dyrt, säger hon till Aftonbladet.

Det var Helsingborgs Dagblad som först uppmärksammade Hjördis intresse för IKEA. Hon har också berättat att när hon tidigare bodde i Sundsvall så besökte hon IKEA varje dag men efter en flytt till Sösdala i Skåne hamnade hon längre bort från affären. Nu funderar dock på att söka en lägenhet som ligger närmare så hon kan vara där oftare igen.

För personalen i Väla har Hjördis blivit ett bekant ansikte som de glatt hälsar på.

– Jag vill inte sitta hemma i en lägenhet och titta på tv i 24 timmar per dygn. Jag måste ut och röra mig. Jag har inga barn som bor hemma, jag gör precis som jag vill, säger hon till Aftonbladet.

Kolla in videon med Hjördis här under!

[arve url=”https://www.facebook.com/hdpunktse/videos/10155890255589099/” aspect_ratio=”4:4″ /]