Hungrig kvinna får in mat på flyget – då ser hon snuskig detalj som får hela planet att rodna

Flygplansmat kan smaka lite hur som helst – det vet alla som någonsin har flugit. Tydligen får höjden våra smaklökar att reagera annorlunda med jämfört på marken så det är inget konstigt med det.

Men hur maten ser ut kan också variera – något en kvinna som flög i Australien fick uppleva, skriver sajten news.au.

Kvinnan, som valt att vara anonym, skulle flyga från Sydney till Brisbane längs den australienska östkusten med flygbolaget Qantas.

Beställe dumplings – hoppade högt

I och med att kvinnan flög business class så ingick det en måltid i flygturen. Valet föll på kinesiska dumplings. När maten väl kom så var det dumplings på tallriken – men det var något annat som fick kvinnan att hoppa högt.

Bildkälla: Facebook

Som tillbehör hade personalen valt att servera en rotfrukt som till formen påminner starkt om en helt gigantisk penis.
– Jag tar aldrig kort på min mat men nu sträckte jag mig efter telefonen direkt, säger kvinnan till sajten news.au.

Smakade jättebra

– Servitören rodnade så han blev illröd i ansiktet och kvinnan i sätet bredvid mig brast ut i gapskratt, fortsätter kvinnan.

Hon åt sedan upp sina dumplings som beskrevs som jättegoda. När kvinnan landat lade hon ut en bild på maten på Facebook, där tusentals nu skrattat åt den lustigt formade rotfrukten.

Jag hade blivit väldigt paff om det dök upp något liknande på min tallrik! Tryck på dela-knappen så dina vänner också får se den här ”specialiten!”