Hungrigt fyllo får panik när mås stjäl hans McDonalds-mat – men ofattbara hämnden gör djurvänner rasande

Vi vet alla hur jobbigt det är att vara riktigt hungrig, men när man sedan äntligen får något aptitligt framför sig så är det få saker som kan komma i vägen innan man sätter tänderna i den efterlängtade matbiten.

Ett fyllo i England blev också allt annat än glad när en mås försökte stjäla åt sig delar av hans McDonalds-beställning.

I sin panik slog mannen då till med en hämndaktion som nu chockar människor världen över.

(Humorbibeln skriver inte bara om komiska och humoristiska händelser – utan rapporterar också om konstiga och bisarra nyheter. Just den här artikeln handlar om det sistnämnda – och vi ställer oss givetvis inte bakom den här mannens agerande.)

Att måsar norpar åt sig mat hör ju nästan sommaren till – och vi har nog alla varit med om det. En kraftigt berusad engelsman från staden Plymouth var dock inte speciellt road när en fågel försökte stjäla hans snabbmat från McDonalds, skriver Aftonbladet.

Greps omgående av polisen

Mannens instinktiva reaktion? Han kontrade med att bita tag i den stackars måsen.

– Han satte tänderna i den, bekräftar en talesperson för polisen.

Bild: PublicDomainPictures

För ja, en polispatrull som lyckades bevittna den udda händelsen grep omgående mannen. Han erkände sig då vara både berusad och drogpåverkad – och fördes därför till ett närliggande sjukhus.

Hur det gick för måsen är oklart, men den flög i alla fall iväg innan polisen hann undersöka fågelns tillstånd.

Bild: Flickr

Nyheten har nu fått enorm spridning. Många finner mannens bisarra hämnd väldigt komisk, medan många djurvänner rasar över fyllots reaktion. Att måsar knycker till sig mat har man ju hört om – men att människor biter tillbaka är desto mer ovanligt.

Vad anser du om mannens reaktion? Dela vidare artikeln för att berätta vad du tycker!