Ilsken vegan tröttnar på grannarnas grillande – nu stämmer hon dem: ”Kan inte vistas på min tomt”

Alla människor är olika – och det är vad som gör världen så vacker och färggrann som den är.

Vi har skilda tankar, åsikter och värderingar kring saker och ting, men de flesta lyckas komma överens ändå. Det gäller ju att vi respekterar varandra även om det finns meningsskiljaktigheter.

Det där funkar dock inte på en gata i västra Australien. Cilla, som är vegan, har nu nämligen stämt sina grannar – för att de grillar så att det börjar lukta fisk och kött på hennes tomt.

Tvisten är något av det knäppaste vi hört!

Cilla Carden, som jobbar som massör, är vegan – och går in stenhårt för att förhålla sig den livsstilen. Det går inte helt ihop med hennes grannar som älskar att grilla. Det tillagas både kött och fisk på den intilliggande tomten – något som gör Cilla rasande.

Kan inte vistas på bakgården

Dofterna och oset letar sig nämligen in på hennes egen bakgård.

Bild: Youtube

För att få ett slut på det för veganen mycket äcklande inslaget så valde hon nyligen att ta sina grannar till rätten, vilket Nine News Perth rapporterat. Carden menade att familjen i huset bredvid avsiktligt ser till att grillångorna letar sig över till hennes bakgård, som hon därmed inte längre kan vara ute på.

– De har placerat grillen så att jag känner lukten av fisk. Allt jag känner är fisk, säger hon till den australiska nyhetskanalen. Jag kan inte vistas på min tomt.

Bild: Youtube

Tvisten har pågått sedan slutet av 2018, men än så länge har Cilla Carden inte fått igenom något av sina försök i rätten. En av anledningarna trots enligt Ladbible vara att det är svårt att bevisa att någon grillar med ont uppsåt.

Störs av lekande barn

Enligt advokaten John Hammond är nästa steg att ta det hela till The Supreme Court, eller högsta domstolen, men det är ännu inte ett alternativ som ligger på bordet.

Bild: Shutterstock

Carden har även uppgett att hon irriterar sig på doften av cigarettrök samt att grannbarnen leker med basketbollar.

Här kan du se ett inslag om den omtalade fejden!

Visst kan man vara trött på de som bor i ens närhet ibland, men att ta till juridiska knep för att få andra att sluta grilla – det är något av det knasigaste jag hört. Det blir nog svårt för henne att lyckas med det här.

Tycker du också att det här var knasigt? Tryck då på dela-knappen, eller delge din åsikt om fallet i kommentarsfältet på Facebook!