Jenna klagar när grannen har högljutt ”umgänge”, minuten senare ser hon en lapp under dörren

Att bo i lägenhet är bra på många sätt och vis – men en klar nackdel är att det ofta kan vara ganska lyhört, vilket i sin tur kan ställa till med en hel del pinsamma och jobbiga situationer.

Det fick 19-åriga Jenna Levine nyligen uppleva, då hon en kväll låg sömnlös på grund av grannarnas högljudda … ”romantiska aktiviteter”.

Eftersom det var ett känsligt och pinsamt ämne bestämde sig Jenna för att på ett moget och hövligt sätt be grannarna att dämpa sig. Men vad hon inte hade räknat med att det några minuter senare skulle komma ett svar…

19-åriga Jenna Levine studerar på amerikanska Syracuse University – och en kväll mitt i veckan hade hon alltså förtvivlat svårt att sova på grund av grannarnas aktiviteter lite längre bort i korridoren.

Bildkälla: Jenna Levine (Twitter)

Jenna bestämde sig därför för att skriva en lapp och lämna under grannarnas dörr. I lappen bad hon dem artigt att sänka ljudnivån en aning.

”Hej granne,

Var snäll och ha sex lite tystare, tack.

Vissa av oss försöker sova utan att bli påmind om hur ensam jag är…

Känn er fria att älska med varandra hur mycket ni vill. Men snälla, ha ert lilla skoj på en lägre ljudnivå.

Tack så mycket!”

Bildkälla: Jenna Levine (Twitter)

Kort därefter hörde Jenna något vid sin egen ytterdörr. Hon gick dit och tittade, varpå hon upptäckte att någonting hade tagit vägen in under hennes dörr.

”Oerhört ledsen…”

Det var ett svar från grannarna – och Jenna var övertygad om att det var någonting surt och otrevligt.

Bildkälla: Jenna Levine (Twitter)

Så fatta Jennas förvåning när hon i stället fick en stor chokladkaka och ett brev!

Bildkälla: Jenna Levine (Twitter)

Brevet var dessutom inte alls vad hon hade förväntat sig.

”Kära grannar,

Jag är så oerhört ledsen för detta. Jag insåg inte hur högljudd jag var, och ja du vet, ibland är det ganska sexigt att ha högljutt sex men det var uppenbarligen på din bekostnad, vilket jag ber så mycket om ursäkt för.

Jag är så, så himla ledsen, jag hoppas att detta inte har hänt för ofta – och tack så mycket för det otroliga och roliga brevet.

Jag kommer definitivt försöka ha mitt lilla roliga på en betydligt lägre ljudnivå.

Och du, var inte orolig, du kommer inte vara ensam för alltid. Den rätta personen kommer dyka upp när tiden är mogen. Jag var singel i 18 år.

Haha. Än en gång, jag beklagar så hjärtligt.

Ursäkta! / Rum 338”

Bildkälla: Jenna Levine (Twitter)

Vips – så var problemet ur världen.

Efter händelsen laddade Jenna upp bilderna på Twitter och sedan dess har de fått enorm spridning på nätet. Om Jenna har haft några mer sömnproblem förtäljer dock inte historien.

Det är med vänlighet vi kommer någonstans i världen. Dela gärna vidare om du också tycker att alla grannar borde vara så här artiga mot varandra!