Johan säljer sin risiga ”båtjävel” på Blocket – ärliga beskrivningen får mig att skratta så tårarna rinner

En del grejer vill man bara bli av med. Man är trött på skiten, helt enkelt.

Det kan handla om allt från en cykel till ett hus – eller en båt. Just det sistnämnda verkar säljaren Johan vara otroligt mån om att bli av med. I en klockren annons på Blocket vill han nämligen sälja sin ”båtjävel”.

Nu skrattar tusentals åt den underbara beskrivningen.

Är du kanske på jakt efter ett projekt inför sommaren? Då kan det här vara din turdag. Johan utanför Norrköping säljer nämligen sin gamla båt, så är du bara händig kan det bli massvis av trevliga turer ut på havet närmaste månaderna.

Bild: Blocket

Annonsen på Blocket är varken välskriven eller speciellt positiv. Den är däremot exceptionellt ärlig. Det är så man kan ta på hans irritation.

Den där Johan lär nog inte få jobb som försäljare inom den närmaste tiden.

Det är dock omöjligt att inte skratta åt hans beskrivning av sin ”båtfan”, som han kallar den.

Bild: Blocket

”Tjaba alla entusiaster som gillar utmaningar. Säljer en båtfan som är ett kul objekt för den som har tid.jag har det inte.ca 5,5m lång och 1500kg tung. Motorn är en v4 som är på 90 hk,är nåt fel på fram- back reglage i lådan. Tror inte den är original? Rutorna är hela så det är inredningen som ska fixas. Gamla skivorna finns i båten samt kapell och dynor + lite mer som ja inte vet.

Bild: Blocket

Har du tid för detta är detta nåt för dej.motorn hade ja tänkt byta till nån passande utombordare i stället då ja tror att det ska va en sån på den här. Pris ide 5000 eller högstbjudande. Kan tänka mej ett byte mot en 4,5m roddbåt. Behövs en stor kärra att hämta båtfan på. Vet ej så mycket om den så ja kan inte svara på vad det är för skorv. Båtkännare ser nog va det är för nåt. Den är tät i skrovet,inga sprickor. Finns utanför norrköping”

Bild: Blocket

Ja, kan det här vara något att satsa på inför sommaren? Testa att slänga upp 5 000 kr och se om du förvandla den här båten till något alldeles extra!

Känner du någon som borde slå till? Tagga då den personen på Facebook! Eller sprid vidare den här underbara annonsen genom att trycka på ”dela” här nedanför!