Julen är räddad: Nu kan du pynta granen med kulor fyllda av gin

Julen kommer allt närmare och det börjar dukas upp till julbord. Innan man vet ordet av är det dags att klä granen och officiellt välkomna julen.

Vill man göra julgranspyntet lite extra festligt i år och dessutom gillar gin så är drömmen sann – nu kommer nämligen gin-fyllda julgranskulor, skriver sajten Wide open eats.

Det behöver inte bara vara glitter och små tomtar i julgranen – varför inte hänga sin favoritdryck i granen i år? Det brittiska destilleriet Lakes Distillery har nämligen tagit fram julgranskulor fyllda med gin.

Kommer i två storlekar

Julgranskulorna är tillverkade i plast så att de inte ska gå sönder om de skulle trilla ned från granen. De kommer även i två storlekar, fem centiliter men även i 20 centiliter för den riktigt törstige julfiraren.

Bildkälla: Shutterstock

Tre olika gin-sorter

Gin-prydnaderna kommer dessutom i tre olika sorters gin från det populära distilleriet. Den första sorten har enligt dem själva en ”nötig smak, kryddor och torkad frukt.” Den andra sorten har en något ”juligare framtoning med smak av kanel och citrus” och den sista är ”fruktig med körsbär, plommon och enbär” i smaken.

Bildkälla: Lakes

Det här kommer nog att bli en ny jultradition i min julgran! Tryck nu på dela-knappen så att dina gin-älskande vänner också får se det här!