Julen blir fräckare än någonsin: Nu finns julgranskulor som ser ut som vaginor

Att klä granen tillsammans med familjen är en svensk tradition som går oerhört långt tillbaka i tiden.

Man tjuvstartar på julskinkan, dricker glögg och ser sitt hem fyllas av julstämning.

Traditioner i all ära, men om man börjar tycka att ens julgranspynt ser likadant ut år efter år så finns nu något som minst sagt piggar upp julgranen.

Det kräver dock att man har en familj med lite snuskig humor – det rör sig nämligen om vaginaformade julgranskulor, skriver sajten Pretty 52.

Det är företaget Etsy som ligger bakom de handgjorda juldekorationerna i filt. De kommer att säljas i en mängd olika färger så att den som vill kan krydda till sin julgran helt efter eget behag.

Bjällra vid klitoris

Julgranskulorna är väldigt anatomiskt korrekta och har till och med en liten bjällra vid klitoris, så man hör när man kommer åt.

Dekorationerna är bara drygt fem centimeter stora så man behöver inte oroa sig över att fisförnäma släktingar ska höja på ögonbrynen.

Bildkälla: Etsy

Skulle egentligen göra gulliga djur

Bakom de vågade julgranskulorna ligger Suzanne McAleenan från Kanada. Det hela började som ett projekt där hon ville ge några presenter till sina barns lärare.

”Jag tänkte inte på att det kunde vara svårt, men det visade sig snabbt att jag inte klarade av att göra djurdekorationer så då blev det vaginor istället,” skriver hon på sidan.

Bildkälla: Etsy

Gör redan succé

Vagina-kulorna säljer som smör i solsken och många glada kunder har hört av sig med goda omdömen.

”De är så gulliga, jag kan knappt vänta tills jag får hänga upp dessa i granen!” skriver en kund.

”Kunde inte varit mer nöjd med mitt köp. Mina vänner älskade de jag gav dem och mina egna kommer se jättehäftiga ut i min gran!” skriver en annan kund på sajten.

Jag tycker de här var jätteroliga, men de kräver nog en viss typ av humor. Tryck nu på dela-knappen så att dina vänner med snuskig fantasi får se detta!