Julen blir sexigare än någonsin: Här är julkalendern för alla snuskhumrar – ”het överraskning” varje dag!

Det är nu mindre än tre månader tills julen står för dörren, och även om det känns som lång tid kvar kommer julpyntandet snart synas i skyltfönster runtom i vårt avlånga land.

Julen är mångas favorithögtid och man räknar spänt ned dagarna till dopparedan.

Vill man göra nedräkningen till årets jul lite extra sexig kan man nu slå till på en sex-julkalender – men en ny, sexig överraskning varje dag!

Oavsett om man är i en relation eller om man lever själv så kan man i år göra väntan på julafton sexigare än någonsin. Hur? Med en sexig julkalender, så klart!

Sexig överraskning – varje dag

På julafton kommer som bekant jultomten, men vill man komma innan tomten kan man slå till på en Orion Erotisk Adventskalender.

Kalendern innehåller 24 sexiga överraskningar, som gör att man får prova något nytt i sänghalmen varje dag fram till julafton.

I kalenderns produktbeskrivning går det bland annt att läsa följande:

”Sensuellt pirr, lustfyllda blickar och heta klimax som får dig att flämta “Oh! Oh! Oh!” långt innan tomten knackar på med sitt paket!”

Bildkälla: CoolStuff

Dildos, massageprodukter och piskor

Bakom de 24 luckorna döljer sig bland annat dildos, massageoljor, piskor och sexiga underkläder – vilket gör att kalendern ”passar vem som helst”, enligt hemsidan.

Kalendern kostar visserligen 1 295 kronor men innehåller enlig Cool Stuff, som säljer kalendern, leksaker till ett värde av 3 200 kronor.

Bildkälla: CoolStuff

Känner du någon som skulle tycka om den här kalendern?

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner får se detta!