JUST MU: Här är enorma ko-dildon – som får hela hagen att råma av njutning

Oavsett om man äter kött eller är vegetarian så vill man att nötkreaturen ska ha det som så bra som möjligt under sin livstid.

Vid framställning av mejeriprodukter så används en hel del verktyg som kanske inte ser så jättetrevliga ut och som heller inte är så behagliga för korna.

Därför har designstudenten Ece Tan nu tagit fram en serie sexleksaker för kor, som kan användas istället för de traditionella verktygen vid mejeriproduktion, skriver Expressen.

Ece Tans projekt vid den brittiska konstskolan Central Saint Martins kallas för Happy Cow och handlar i grund och botten om att göra proceduren med mejeriproduktion lite behagligare för kossorna.

Gigantisk ko-dildo

Sexleksakerna består bland annat av en enorm dildo som kan användas vid inseminering av kossor.

– De visuella och materiella likheterna för de här sexleksakerna gör det lättare för oss människor att förstå oss på kors känsloliv. Det är något av ett etiskt dilemma, säger Tan till tidsskriften Dezeen.

https://www.instagram.com/p/Ce5prV6NIJP/

Utöver dildon så har Ece Tan skapat en handske med knottror på, som bonden han använda. Apparaten som används för att mjölka korna finns även med en sugfunktion och en massagefunktion.

Ska ej användas i stor omfattning

Även om sexleksakerna är skapta med goda avsikter, ämnar inte Ece Tan att börja massproducera ko-dildos. Detta då det enligt Ece själv riskerar att normalisera industriell djurhållning.

– Å andra sidan legitimeras det redan, kanske vore det inte så dumt att göra procedurerna mer njutningsfulla när vi ändå håller på. Det är något av ett etiskt dilemma, säger Tan till tidsskriften Dezeen.

Vad tycker du om det här? Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här!