Kalle Moraeus drar oväntat skämt om livet som gift, får Björn Skifs att vika sig av skratt

Kalle Moraeus drar oväntat skämt om livet som gift, får Björn Skifs att vika sig av skratt

Björn Skifs och Kalle Moraeus är två av Sveriges mest folkkära artister. Båda har verkligen en förmåga att bjuda på sig själva och att engagera sin publik.

I ”Björn Skifs – Ja, jäklar i min låda” på SVT skämtade nyligen den 54-årige spelmannen från Orsa om spruckna äktenskap. Då fick han både publiken och Skifs att skratta så att tårarna nästan sprutade.

Välkände Kalle Moraeus skiljde sig 2014 – efter ett drygt 20 år långt äktenskap. Han är en av artisterna som gästspelar i musikprogrammet ”Björn Skifs – Ja, jäklar i min låda” på Göta Lejon som även sänds på SVT.

Men innan han började sjunga så tog han micken och började skämta om sitt tidigare äktenskap, vilket Expressen var först med att rapportera om.

– Jag har i många år varit gift med en finsk kvinna. Hon var med i en finsk tjejklubb, de träffades varannan söndag och kastade spjut. Vi skulle titta på finska nyheter: Uutiset. Fy fan vad jag har sett Uutiset i mina dagar, sa han och fick både Skifs och publiken att närmast skratta ihjäl sig.

Det långa anförandet om livet som gift man blev helt enkelt en dundersuccé – och kanske har Moraeus även en framtid som komiker?

Nu har 3 år passerat sedan 54-åringen från Orsa och hans tidigare fru gick skilda vägar, men Moraeus kallar sig fortfarande för ”skild och bitter”.

– När man gick och gifte sig och det blev barn, då kunde man inte riktigt hålla kvar bilintresset. Men nu är jag skild och bitter, så nu kan jag köpa vad jag vill. Och då blev det en Corvette, sa han nyligen till sajten Biltokig.

Skifs show med Sjöholm

Det här är inte första gången som Björn Skifs varit på scen när publiken drabbats av skrattattacker. Nej, den folkkäre artisten har faktiskt även han många uppträdanden med komiska inslag i ryggen.

Kolla exempelvis in klippet här nedan – som har över 350 000 visningar på Youtube – när han och artisten Helen Sjöholm gjorde om Tomas Ledins ”Sesuella Isabella” till ”Sexuella Klarabella” på Skansen!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/CXU-sVcPHCE” /]

Snåla inte nu, DELA om du också gillar Björn Skifs!