Kaos på populärt gym – efter äcklig bajsattack

Kaos på populärt gym – efter äcklig bajsattack

Det finns tokstollar överallt – men en del är verkligen värre än andra.

Kaos utbröt nyligen på ett populärt gym i den brittiska staden Stockport – efter att en galning bajsat ner hela duschrummet i männens omklädningsrum.

Han ska dessutom ha brutit av ett duschmunstycke och kört upp det i sin egen stjärt, skriver Ladbible.

Personalen började ana oråd direkt när en man stormade in på Holben’s Health and Fitness i staden Stockport.

Betedde sig hotfullt

Han visade inte upp något medlemskap eller svarade på expeditens tilltal – och efter att två kvinnliga anställda, utan framgång, försökt att leta upp honom inne i själva gymlokalen så valde man att försiktigt kolla in i männens omklädningsrum.

Bilden är från ett annat duschrum. Foto: PublicDomainPictures.

Där såg man att mannen hade befunnit sig, men sedan smitit igen. Han kom dock tillbaka cirka 30 minuter senare – och det var då som hans extremt märkliga syfte skulle uppdagas.

Efter att ha bettet sig hotfullt och otrevligt mot personalen som påtalade att han var tvungen att betala för sitt inträde – precis som alla andra – så började man känna en stark doft inifrån samma omklädningsrum som mannen tidigare hade befunnit sig i under en längre tid.

Pixnio

Det visade sig då, skriver Ladbible, att den vidrige och märklige mannen hade bajsat i flera av duscharna. Det låg små ”kablar” lite här och var – och det ska ha luktat något fruktansvärt.

”Avföring lite överallt”

Man hittade även ett duschmunstycke som var sönderbrutet och efter en inspektion av föremålet kunde personalen dessutom konstaterat att det sannolikt varit uppe i hans stjärt.

– Det var insmetat (bajs) längst ut på handtaget. Det var inte så trevligt, säger Kirsty, som jobbar på gymmet, enligt sajten.

– Det var avföring lite överallt. Det var inte heller som hundbajs, som man kan plocka upp, berättar hon.

Gymmet lyckades få flera bilder på mannen. Det är dock oklart huruvida det kommer att bli ett polisiärt ärende av det hela eller inte.

Känner du någon som man borde misstänka? Tagga då den personen på Facebook, eller dela vidare den här knäppa nyheten till dina vänner!