Kikki Danielssons fräcka knep för att slippa telefonförsäljare – nu hyllas hon av svenska folket

Jag tror att vi alla någon gång fått spader på telefonförsäljare.

Ni vet när de ringer, vägrar ge sig, lägger fram det ena fenomenala erbjudandet efter det andra – och trots att man gång på gång säger nej, så fortsätter de att försöka.

Det kan vara riktigt frustrerande, till och med irriterande – men samtidigt gäller det att förstå att personen på andra sidan luren bara gör sitt jobb. Just därför försöker i alla fall jag alltid uppträda respektfullt och att vara så artig det går.

Men om försäljaren går över gränsen – då måste man allt få bita ifrån.

En som verkar ha hittat ett klockrent knep för att få de ihärdiga telefonförsäljarna att sluta ringa är Kikki Danielsson – och nu hyllas hennes geniala tillvägagångssätt av svenska folket.

Den folkkära artisten är känd för att verkligen bjuda på sig själv – och det gör hon inte minst på sitt populära Instagram-konto där hon brukar dela med sig av roliga berättelser och händelser ur livet.

Hennes bästa knep

Tidigare har hon berättar om när hon träffade flickidolen indianen Vargtass som medverkade i cowboyserien ”Macahans” och som hon var lite kär i. Eller när Kikki och katten Stig kom i närkontakt med en huggorm hemma på gräsmattan.

Men nu så delar alltså härliga Kikki med sig av ett nytt inlägg – av det fräckare slaget – om hennes absolut bästa knep för att slippa telefonförsäljare som ringer i tid och otid.

”Alltid när någon försäljare ringer, är jag bara tyst och lyssnar på rösten. När dom har ropat ”HALLÅ” tillräckligt många gånger trollar jag fram min allra sexigaste röst och väser hest: ”Vad har du på dig”. För det mesta funkar det och efter samtalet blockerar jag numret. Ett onödigt samtal mindre. Testa du också!”, skriver hon på Instagram.

Kikkis många fans fullkomligt älskar hennes ärliga inlägg – och många menar att det här är något som de också måste testa.

Här är några av kommentarerna:

”Du är toppen, tack för tipset, testar det nästa gång”.

”Skrattar så tårarna rinner. Tack för tipset, det ska jag prova”.

”Haha, sjukt bra”.

”Snor den idén rakt av och testar under dagen. Hoppas någon försäljare ringer”, skriver någon.

Jag älskar verkligen Kikki Danielssons underbara inlägg som alltid får mig att dra på smilbanden!

Dela nu vidare till dina vänner, så att de också får ta del av Kikki Danielssons härliga knep!