Kikki Danielssons klockrena sågning – av utmanande trenden bland unga på nätet

Kikki Danielsson är en av våra mest folkkära artister.

Den 67-åriga dansbandsdrottningen från Osby har skänkt oss massvis av glädje under flera decennier – men har ännu inte slagit av på takten.

Nu skickar hon en stenhård, men hysteriskt rolig, passning till alla yngre förmågor som lägger upp ”selfies” med putande läppar och utmanande poser.

Kikki Danielsson har funnits med i rampljuset på allvar sedan 70-talet. Hon har flera gånger varit med i Melodifestivalen – och haft massvis av låtar som etsat sig fast hos svenskarna.

Det råder inga tvivel om att 67-åringen är en av våra mest folkkära artister.

Bild: Wikipedia

Dansbandsdrottningen från Osby har ännu inte slagit av på takten.

Återskapar kändisens lyxiga bild

De som följer hennes populära konto på Instagram har märkt att Kikki har ett underbart sinne för humor – och hon bjuder verkligen på sig själv. Sådant måste man ju bara älska!

Nyligen skickade hon dessutom en stenhårt, men helt klockren, passning till ungas vilja att lägga upp ”selfies” med putande läppar och utmanande poser.

Den amerikanska kändisen Kim Kardashian fick agera exempel när Kikki återskapade en av hennes foton.

”Man möter detta Dagligen, att tjejer står lite Överallt å knäpper selfisar p sig själva. Själv gör jag små Grattisvideos ibland t mina vänner, plus en å annan Snapchat t barn å barnbarn, där jag sätter in mitt face i nån hemsk peruk el fula tänder osv. Har inte fattat, vad man vill uppnå med selfie på sig själv??

Kan dock gissa, att man vill träna upp sig på att prestera ett Förföriskt leende, se Cool ut, eller kanske en Helbild från Gymmets Spegel, för att kolla, om Baksätet blivit större, va vet jag. Jag har Givetvis provat, med Kim Kardashian som Mall, men det blev Inte d Minsta Likt”, skriver Kikki till fotot på när hon själv försöker sig på en ”selfie”.

Hyllas för sin självdistans

Många verkar tycka att den folkkära artisten har en bra poäng – och hon överöses av skratt och berömmande ord. Bland annat för sin självdistans.

Vad man lägger upp på nätet är givetvis upp till var och en, men jag måste säga att det här initiativet av Kikki var helt klockrent. Hon skänker en tankeställare, men bjuder samtidigt på sig själv.

Jag fick mig i alla fall ett härligt skratt åt den här underbara bilden!

Håller du med Kikki? Tryck då på dela-knappen, så att fler får se hennes underbara bild!