Klantig tjuv ska göra inbrott på skola – fastnar med byxorna i staketet

Somliga straffar Gud med detsamma, lyder ju det gamla ordspråket – och visst ligger det något I det. En del människor drabbas av olycka så fort de gör något dumdristigt och är mer eller mindre förföljda av karma.

Många gånger kan man i och för sig tycka att det är rätt åt dem.

I synnerhet sådana som inte kan skilja på ditt och mitt – de kan driva oss andra till vansinne. Därför är det är svårt att tycka synd om dem när de blir tagna på bar gärning.

En person som verkligen fick smaka på det här med att synden straffar sig själv var en man som för en tid sedan försökte göra inbrott på en skola i den amerikanska staden Tucson i delstaten Arizona.

Iförd vita kalsonger

Eleverna hade ledigt från Miles School den här dagen och en låssmed var en av få som befann sig i byggnaden. Han såg då ur en främmande person försökte ta sig in i ett låst rum och gjorde då omgående boven medveten om sin närvaro.

Tjuven, som uppenbarligen trodde att kusten var klar, drabbades då av panik och sprang ut från skolbyggnaden. Han försökte sedan hoppa över det taggiga stängslet – som sträcker sig runt området – för att kunna fly, men stötte då på trubbel.

Killen, som hade pösiga och stora byxor på sig, fastnade då i staketets taggar. Det hela ledde till att boven blev hängandes byxlös från stängslet – endast iförd vita kalsonger.

One more reason not to jump fences in baggy pants. I saw this homie hanging around at the Miles School this morning when…

Gepostet von Jesse Sensibar am Freitag, 24. März 2017

Samtidigt passerade Jesse Sensibar och Kristin Moodall på vägen utanför och såg direkt vad som hade hänt. Den förstnämnda tog då upp sin mobiltelefon och fotade av det roliga och närmast unika spektaklet.

Kan straffa sig

När de vänt med sin bil längre fram på vägen och kom tillbaka till platsen så hade polisen kommit och tagit hand om den byxlösa tjuven. Enligt Sensibar och Moodall arresterades mannen, men när Tucson News Now, som var första tidningen att skriva om händelsen, senare kontaktade polisen så hävdade man att en sådan här händelse inte fanns rapporterad.

Märkligt kan tyckas, men hur det än ligger till så kan vi konstatera att det kan straffa sig att syssla med inbrott och andra dumheter.

Bild: Jesse Sensibar/Facebook

Den här mannen ångrar garanterat vad han gjorde – och att hänga på det där pinsamma och förnedrande sättet får honom nog att fundera en gång extra innan han försöker med något liknande igen.

Snåla inte nu, DELA vidare skrattet till dina vänner!