Klockrent: Sven Melander gästar Nyhetsmorgon – och får programledaren skratta så tårarna sprutar

Sven Melander är en av vår tids absolut största underhållare. Hans rollista är enormt lång men de mest ihågkomna är nog ändå som Berra i Sällskapsresan och för alla roliga sketcher i Nöjesmassakern. Därför var det kanske inte så konstigt att han även fick programledaren Soraya Lavasani att skratta så tårarna sprutade när han gästade Nyhetsmorgon.

Nyhetsmorgon är ett av våra mest sedda tv-program här i Sverige och det är förståeligt när man väl ser programmet. Det är alltid härliga programledare och gästerna är alltid intressanta och ganska ofta även roliga och inte rädda för att bjuda på sig själva.

Spelar upp klassiska klippet

Sven Melander var gäst i Nyhetsmorgon där han diskuterade mycket om sig själv och berättade bland annat om inspelningarna av Sällskapsresan, som ju är en av de absolut mest klassiska svenska filmerna som finns. Men det bjöds även på en annan goding, programledarna Soraya Lavasani och Steffo Törnquist spelade nämligen upp en klassisk sketch från Nöjesmassakern.

Får Soraya att gråta av skratt

Klippet är väldigt tidlöst, något som verkligen bevisas när man får se Sorayas reaktion efter att klippet spelats upp. Hon skrattar verkligen så att tårarna rinner, och någon ur produktionsteamet får rycka in och ge henne en servett. Det hela är fullkomligt underbart!

Bildkälla: TV4

Se hela klippet här nedanför!

Vilka underbara människor! Tryck nu på DELA-knappen så att fler får se detta idag!