Lärare undrar vad Ida vill bli som vuxen, flickans svar får henne att ställa in hela skoldagen

Något av det bästa som finns en mörk, regnig dag är att kura upp sig i soffan med filtar och ha lite roligt. Det kan man exempelvis ha genom att läsa en riktig fräckis.

Den här roliga, fiktiva historien hittade jag på nätet i går och den fick mig att skratta högt, så jag hoppas att den kan göra även dig på gott humör!

Det var inne på svenskan hos klass 3A i Skogsåkerskolan. Man diskuterade framtiden, hur det skulle vara att bli äldre – och vilka ansvar som väntar när man blir vuxen.

Lärarinnan Anna frågade sedan klassen vad de ville bli när de blev äldre? Hon hoppades på svar som lärare, polis, läkare och advokat.

Lilla Jonny räcker ivrigt upp handen och får en nickning av lärarinnan.

– Jag vill bli miljardär, säger han. Jag ska skaffa mig ett enormt hus och en snygg bimbo som jag ska skämma bort med en Porsche, sommarhus på Bahamas, etagelägenhet i Paris, massor av hundar, ett eget stall, svindyra smycken, ett kreditkort utan gräns, ett privatplan så vi kan resa vart vi vill och sedan ska vi dessutom knulla 3 gånger om dagen.

Svarar glatt

Anna står helt chockad. Inombords är hon nästan rasande över Jonnys svar, men tänker att hon inte bör göra en grej av det för att då kanske sprida dessa hemska värderingar vidare till de andra.

I stället ignorerar hon pojkens svar.

– Vem mer vill berätta om vad de vill bli i framtiden?

Lilla Ida räcker ivrigt upp handen.

– Ja, Ida! Vad vill du bli när du blir stor?

Flickan svarar glatt:

– Jag vill bli Jonnys bimbo!

Anna kokade över och fick ställa in hela skoldagen!

Visa nu att du har skön humor och tryck på dela-knappen för att sprida skrattet vidare!