Levde endast på öl i 46 dygn – gick ner 20 kilo: ”Mår toppen”

Levde endast på öl i 46 dygn – gick ner 20 kilo: ”Mår toppen”

.

Att unna sig en öl med jämna mellanrum är äkta livskvalitet. Att få sitta i vårsolen och sippa på en rysligt kall öl – vem älskar inte det liksom?

Det livet skulle man vilja leva för jämnan, men av flera olika anledningar går det inte att dricka öl dagarna i ända.

En man som dock provade är amerikanen Del Hall. Han levde på enbart öl i 46 dygn – och gick ned 20 kilo på köpet, skriver Ladbible.

Från den 6 mars och hela vägen fram till påsk 2019 levde Del Hall från amerikanska Ohio enbart på öl. Inspirationen till den något udda dieten kom från 1700-talets munkar i tyska Bayern.

Såg bara fördelar

Utan att fuska en endaste gång med ”kosten” så gick Del faktiskt ned i vikt av att bara livnära sig på öl i 46 dygn.

– Jag gick från 132 kilo till 112. Jag gick alltså ned 20 kilo, och jag mår toppen. Mitt kolesterol gick ned, mitt blodtryck gick ned och mitt blodsocker gick ned. Enbart förbättringar. Jag ska försöka att fortsätta gå ned i vikt genom periodisk fasta och att minska portionsstorleken säger Del till Ladbible.

Kommer fortsätta dricka öl

Del är, tro det eller ej, anställd av en öltillverkare och han har inte tröttnat på den skummande drycken trots sin senaste diet.

– Nej, jag älskar verkligen öl och jag kommer aldrig att tröttna på öl. När jag åt min första måltid efter dieten så sköljde jag ned allt med öl, säger Del till TV4.

Dieten bestod av vatten på morgnarna och mellan två och fem öl någon gång under dagen.

– Den första ölen slank oftast ned under eftermiddagen men till störst del drack jag hemma, under kvällstid, säger Del till Ladbible.

Rekommenderar inte andra att testa

Trots att dieten var så lyckad för Del så rekommenderar han inte andra att prova samma sak.

– Nej, jag skulle inte uppmuntra andra att prova. Det finns nog andra, bättre sätt att tappa vikt på som är mer hälsosamma, säger Del till TV4.

Det Del saknade mest under sin öl-diet var sushi.

Vilken viljestyrka Del visade upp – trots att det är så gott med öl! Tryck nu på DELA-knappen för att hylla alla ölälskare!