Madonna, 61, visar nu upp sin ”nya rumpa” – och ryter ifrån angående kritiken

Alla har rätt att göra vad hon eller han vill med sin kropp – det ska omgivningen bara acceptera.

Som känd person har man dock en mer utsatt och granskad roll. Ens utseende dokumenteras och kritiseras gång på gång – och någon som vet mer än det än många andra är världsartisten Madonna.

Den 61-åriga sångerskan har genom åren förändrat sitt yttre flera gånger, men nyligen visade hon upp sin ”nya rumpa” för första gången – endast iklädd trosor.

Då blev det full fart bland hennes fans!

Jag är av åsikten att alla har rätten att göra precis vad hon eller han vill med sin kropp. Oavsett vad, så bör omgivningen respektera det. Alla människor är vackra på sitt sätt – och vad någon väljer att ändra på sitt yttre har vi andra inte att göra med.

Dök upp med större rumpa

En kändis som genom åren varit mer granskad, kritiserad och omsusad än många andra är Madonna. Den i dag 61-åriga amerikanskan har under sin karriär gjort flera lyft, korrigeringar och ingrepp – för att bli mer nöjd med sitt utseende. Bland annat hennes ögon och näsa ska ha ”fixats till”.

Förra året uppmärksammades hon dock för sin nya rumpa. Det var under en fest i New York som många noterade hennes större bakdel. Den väckte mängder av reaktioner.

”Jag hoppas att det bara är en fet plånbok med alla pengar hon tjänat”, skrev bland annat en person.

Visar nu upp färdiga resultatet

Madonna valde då att replikera angående kritiken, skriver USA Today.

”Jag har rätt att göra vad jag vill med min kropp precis som alla andra”, skrev artisten på sin Instagram.

Nu, mer än ett år efter den omtalade rumpförstoringen, visar Madonna upp det färdiga resultatet.

Skärmdump: Instagram/madonna

På en bild poserar hon i endast underkläder – och även då vällde reaktionerna in. Många var dock – glädjande nog – väldigt positiva.

Så måste det också vara. Jag tycker att vi ska uppmuntra och lyfta varandra snarare än att vara nedsättande och taskiga. Då blir världen en betydligt trevligare plats. Det skulle nog också Madonna hålla med om.