Maggy, 31, har sex med ballonger: ”Extra pirrigt när man vet att de kan smälla”

Att känna sexuell dragning åt ett visst håll är inget konstigt. Det finns en stor mängd olika sexuella fetisher och så länge alla är vuxna och med på noterna är det bara att gratulera de som vågar leva ut sina fantasier.

Många vågar nog aldrig ta steget fullt ut och leva som de egentligen vill.

Men en av dem som verkligen vågar leva efter sina egna villkor är tyskan Maggy Berloon, 31.

Hon tänder sexuellt på ballonger och tillsammans med sin man driver de ett ballongföretag, skriver sajten Ladbible.

Här på Humorbibeln och Ett gott skratt skriver vi inte bara om roliga saker utan ibland tar vi upp händelser och människor som är spektakulära på ett eller annat vis, som i det här fallet med 31-åriga Maggy.

https://www.instagram.com/p/BZlzwC9FLo2/

Haft sex med ballonger i över tio år

Maggy fick upp ögonen för ballonger när hon träffade sin man, Jan, som äger ett ballongföretag, och har haft med ballonger i sovrummet sedan dess.

Det finns flera anledningar till att Maggy tycker ballonger är sexiga.

– Materialet är väl en del. Formen, känslan, fägerna och flexibiliteten. Men det är extra upphetsande att veta att de kan smälla när som helst. säger Maggy till Ladbible.

https://www.instagram.com/p/BnlNq-lB2UQ/

Kan gnida sig mot dem

Att ha en ballongfetish innebär att man blir upphetsad av att leka med ballonger, sitta på dem, gnida sig mot dem eller att ha sex ovanpå dem.

– Vissa gillar att bara se på när andra leker med ballonger. Man kan vara både försiktig och tuff och leka med gränserna på ballongen, säger Maggy till LAdbible.

”Väldigt kittlande känsla”

– Det lustiga med ballonger är att det känns som att man har kontroll, men det har man inte. De kan spricka när som helst, och det är en väldigt kittlande känsla som ger en extra dimension, säger Maggy till Ladbible.

https://www.instagram.com/p/BcSUrmVlzEl/

Vad härligt med människor som vågar gå sin egen väg, all heder till Maggy som lever efter sina egna villkor och inte bryr sig om vad andra tycker!

Tryck nu på dela-knappen för att hylla alla som vågar leva sina liv fullt ut!