Maken ska köpa lyxiga skor till sin fru – men snuskiga misstaget får säljaren att rodna av skam

Tvåbarnsmamman Kelly Younger hade ingen användning för ett par dyra skor hon köpt. Så hon lade helt enkelt ut en annons för de oanvända skorna.

En intresserad köpare, en man som letade efter en present till sin fru, hörde av sig och de gjorde upp om affären.

Dittills hade allt gått som på räls – men när köparens fru öppnade sin present uppdagades en ganska pinsam situation för Kelly, skriver brittiska Metro.

Kelly, 22, hade ett par kängor som hon aldrig använt och tänkte att hon lika gärna kunde försöka få tillbaka pengarna hon lagt ut för dem. Kelly lade således ut en annons på auktions-sajten eBay där hon informerade om storlek, skick och priset på knappt 700 kronor.

Perfekt present till frun

En man som sett annonsen hörde av sig och var väldigt intresserad av skorna, de skulle nämligen passa perfekt till hans fru som present på deras bröllopsdag.

De kom överens om att göra affär och Kelly packade ned skorna i skolådan och skickade iväg dem till mannen som köpt. I sin tur lämnade han glatt över sin present till frugan på deras bröllopsdag.

Men i lådan låg det mer än bara ett par skor.

15 centimeter silverfärgad dildo

Kelly hade nämligen missat något. Hon förvarade nämligen sin 15 centimeter långa, silvriga dildo i skolådan, som hade blivit inslagen och överräckt till en ganska häpen fru.

Frun tog dock, turligt nog, det hela med ro och insåg att det hela bara var ett ganska pinsamt misstag från säljaren Kelly.

Istället för att bli arg så skickade hon en bild till Kelly på dildon med texten ”saknar du något?”

”Fick en chock”

– Jag blev så chockad när jag såg meddelandet från henne, jag var rädd att hon skulle tro att jag skickat den till hennes man. Jag minns dock att jag brukar förvara min leksak där,  säger Kelly till Metro.

Kelly svarade på meddelandet men har varken fått svar eller dildo tillbaka.

Så tokigt det kan bli ibland! Var inte snål nu, tryck på dela-knappen så dina vänner också får läsa detta, de kommer garanterat tycka det är roligt!