Mamma lägger sina livsbesparingar på enorma bröst och läppar – vill se ut som en uppblåsbar ”barbara”

Man väljer inte hur man ser ut, man är helt enkelt född med de gener man har fått från sina föräldrar. De flesta av oss är ganska nöjda med våra utseenden. Visst skulle man kanske vilja gå ned något kilo och kanske ha lite mindre näsa eller kanske öron, men överlag har man helt enkelt nöjt sig med det Gud gav en, så att säga.

Är man väldigt missnöjd med hur man ser ut eller om man vill se ut som någon helt annan så kan man naturligtvis ta hjälp av olika ingrepp för att förändra sitt utseende.

Idag kan man utan problem byta hårfärg, tatuera sig eller göra andra valfria ingrepp som förändrar ens utseende.

En som verkligen tagit fasta på att förändra sitt utseende är den 32-åriga tvåbarnsmamman Cindy Moore – hon har gjort flera ingrepp i ett försök att se ut som en uppblåsbar sexdocka, skriver brittiska Metro.

Här på Humorbibeln skriver vi inte bara om saker som ska få våra läsare att skratta. Vi lyfter även personer som valt att leva sina liv på ett lite annorlunda och unikt sätt, och det är vår åsikt att alla människor är lika mycket värda och ska respekteras oavsett hur man lever sitt liv!

”Får snuskiga blickar vart jag än går”

Cindy Moore, 32, bor i engelska Manchester och hennes högsta önskan är att se ut som en uppblåsbar sexdocka.

Sammanlagt har Cindy lagt drygt 10 000 pund, vilket motsvarar ungefär 120 000 svenska kronor, på plastikoperationer där Cindy förstorat brösten en gång och läpparna hela tre gånger.

https://www.instagram.com/p/ByTHL9ABVPb/

Cindy tränar även sju dagar i veckan för att hålla sig  i toppform. Hon får, föga förvånande, mycket uppmärksamhet för sitt utseende.

– Jag får snuskiga blickar vart jag än går och kvinnor, bland annat mina barns kompisars mammor, avundas mig. Av alla mammor kanske det är en tredjedel som ens hälsar på mig. Det är synd, för de känner mig inte ens, säger Cindy till Metro.

https://www.instagram.com/p/BnYRxmbFPwL/

”Stolt över mitt utseende”

På nätet lägger Cindy upp många bilder där hon poserar utmanande i avslöjande kläder, vilket har gett henne tusentals följare på nätet. Men inte alla är av godo, Cindy får även mycket hat.

– De kan kalla mig vad som helst på nätet, det kommer inte att göra mig varken snygg eller ful. Jag lär mina barn att man aldrig ska döma en bok efter omslaget. Jag ser ut så här för att jag tycker om det och är stolt över mitt utseende, oavsett vad andra tycker, säger Cindy till Metro.

https://www.instagram.com/p/Bvgd0tfBiG1/

Vill förstora brösten ytterligare

Trots de omfattande operationer hon redan gjort vill Cindy fortsätta operera sig.

– Just nu jobbar jag mycket med mina magmuskler för att kunna förstora brösten ytterligare. Dessutom behöver jag göra läpparna större också, säger Cindy till Metro.

https://www.instagram.com/p/ButmJREBpEA/

Vad tycker du om det här?

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se detta!