Mamma säljer garderober på nätet – missar pinsamma detaljen som nu får tusentals att rodna

Att sälja saker man vill bli av med på nätet är superbra. Det är enkelt och man kan absolut tjäna en hacka på affären – helt utan att behöva lämna hemmet.

Själv har jag sålt av diskmaskin, säng och en gammal soffa på nätet. Det är bara att ta några bilder och lägga upp annonsen, så hör intresserade av sig.

Men ibland blir det lite fel med bilderna, speciellt om man inte tänkt på alla detaljer.

Julie Eke, en brittisk kvinna, hade bestämt sig för att sälja garderoberna i sitt sovrum. Så hon tog några snabba foton av garderoberna och lade upp en annons på den engelska motsvarigheten till Blocket.

Bildkälla: Twitter

Missat en liten detalj

Julie inväntade sedan svar på annonsen, och de lät inte vänta på sig. Men det var inte riktigt de svar hon räknat med – Julie hade nämligen missat en liten detalj när hon tog korten.

Bildkälla: Twitter

I sovrummet, mitt emellan de två garderoberna, finns nämligen en spegel. Julie, van vid att vara avklädd i sitt eget sovrum, tänkte nog inte på att hon var topless när hon tog korten.

Bildkälla: Twitter

”Vill inte vara otrevlig men…”

Det första svaret kom från en kvinna som sett Julies annons – men det handlade inte om garderoberna.
”Hej Julie! Jag vill inte vara otrevlig men jag tänkte att du kanske skulle vilja veta en sak. Kortet du lade upp på garderoberna, jag är inte helt säker på att det är vad jag tror men det ser ut som det är lite bröst där i spegeln,” löd meddelandet.

Bildkälla: Twitter

Tusentals skrattar åt missen

Efter att Julie insett sitt pinsamma misstag tog hon genast ned annonsen och hörde av sig till sin dotter Sophie och berättade om vad som hänt. Sophie tog tillfället i akt och delade med sig av mammas pinsamma historia – som nu tusentals skrattat åt.

Så tokigt det kan bli ibland när man inte är riktigt uppmärksam. Tryck nu på dela-knappen så att dina vänner får chansen att undvika att göra samma misstag!