Mamman Nicole sparar enorm mängd bröstmjölk – för att skapa minnesvärt smycke

Mamman Nicole sparar enorm mängd bröstmjölk – för att skapa minnesvärt smycke

.

Att bli förälder för första gången är alltid omvälvande. Det är något nytt och stort som sker – och det gäller att tänka igenom sina beslut noggrant. Det kan dock vara tufft i en tid full av kärlek, glädje och omtanke.

Givetvis vill man ha några minnen från den här underbara tiden. Många nöjer sig med foton och bilder, men somliga tar det ett steg längre.

En mamma vid namn Nicole ville spara något för att kunna blicka tillbaka på sin amningstid – och valde därför att skapa ett smycke av sin överflödiga bröstmjölk.

Mamman delade med sig av sina planer i ett forum för smyckesintresserade på Facebook – och mottagandet varierade. Medan en del gav Nicole tips och smakråd, så valde att andra att visa sin avsky gällande idén, skriver The Mirror.

Wikimedia Commons

Försöka skapa en gallsten?

Mer specifikt var det en ring som mamman ville skapa av sin överflödiga bröstmjölk från tiden som ammande förälder. Hon kunde dock inte bestämma sig för vilken som var finast och att välja rätt var det som hon behövde hjälp med.

Jag ska göra en bröstmjölksring. Jag hittade en bra webbsida som andra mammor tipsat om”, skrev hon i ett inlägg på Facebook.

Facebook

Varför inte försöka skapa en gallsten när du ändå är igång?”, löd en av kommentarerna.

Bara för att du kan så innebär det inte att du borde”, menade en annan.

Vad i helvete?!”, skrev en tredje.

Mamman Nicoles lite udda idé för att minnas sin tid som småbarnsförälder har nu skapat vild debatt på sociala medier.

Själv tycker jag att man får göra vad man vill – så länge det inte skadar andra. Just den här varianten fick mig dock att haja till, men jag anser mer att det är något att fnissa åt än såga totalt.

Vad tycker du? Ge oss gärna din åsikt i kommentarsfältet, eller dela vidare den här artikeln till andra mammor! Vem vet – det kanske kan bli en trend?