Man i 30-årsåldern gripen – för att medvetet pruttat polis rakt i ansiktet

Poliser får ta mycket skit i sitt arbete.

Det är arga demonstranter, fyllon och kaxiga ungdomar. Jag tycker att de vanligtvis gör ett förträffligt arbete – och förtjänar mer respekt än vad de får av många.

Högre löner till alla poliser – det är något jag brinner för. I alla fall efter att ha kommit över den här nyheten.

Ja, poliserna kan som sagt ha tuffa dagar på jobbet. Det är en del av deras vardag – och en stor anledning till att många med mig anser att de förtjänar att hyllas mer än de vanligtvis gör.

Poliserna i Aberdeen lär nog inte glömma ett visst pass på ett tag. Det slutade nämligen med att de blev pruttade i ansiktet av en 28-årig man – som först enbart var misstänkt för narkotikainnehav, skriver The Sun.

Dömdes till samhällstjänst

Fiskanonaden innebar dock fler åtalspunkter.

Shutterstock

Det började med att mannen var inblandad i en lättare bilolycka, men när polisen kom dit och sökte igenom fordonen, så hittade man cannabis i 28-åringens bil. Han började då skrika svordomar och elakheter mot konstaplarna – som valde att gripa mannen.

Väl inne på polisstationen visiterade man honom och i samband med att han endast stod i kalsonger – för att byta om till andra kläder – så passade tölpen på att lägga av tre rejäla brakskitar.

Flickr

Polisen Lucy Simpson säger, enligt 9gag:

– Han fes medvetet i riktning mot en polis tre gånger.

Det hela landade i att mannen dömdes till 75 timmar samhällstjänst, skriver The Sun.

Det finns verkligen tokstollar överallt – och polisen förtjänar verkligen all respekt för sitt hårda arbete. Håller du med? Tryck då på dela-knappen för att hylla våra fantastiska poliser!