Man simmar i panik till sjunkande skåpbil för att rädda ”det viktigaste i livet” – men ingen kunde ana vad han skulle hämta

En man har blivit en sensation på nätet – i både positiv och negativ bemärkelse.

Detta efter att han simmade ut till en sjunkande skåpbil med avsikten att hämta något viktigt som tydligen inte fick förstöras eller förvinna.

Vad han återvände med fick hela stranden att häpna.

Det hela utspelade sig vid en strand i England. En skåpbil som hade parkerats lite väl nära vattnet började plötsligt, på grund av tidvattnet, svepas ut till sjöss. En skara människor försökte putta tillbaka den upp på land, men havets krafter var starkare, skriver Teeside Live.

Återvände – och gav alla en chock

När fordonet kommit ut över 25 meter utanför stranden – och var fyllt med vatten – så bestämde sig en man, som tros äga skåpbilen, för att simma ut till den. Det fanns något kvarglömt som behövde räddas.

Bild: Youtube/PatrynWorldLatestNew

Mannen fångades på bild när han kom fram till fordonet och klättrade upp på den främre delen. Sedan lyckades han ta sig in för att hämta det uppenbarligen livsviktiga som fanns kvar på skåpbilens insida.

Därefter återvände våghalsen i bar överkropp till stranden – och chockade då hela stranden när det blev tydligt vad det var som var som han var så angelägen om att rädda.

Det gällde fyra paket cigaretter.

Bild: Piklist

Snacka om att vara brutalt röksugen!

Senare, när tidvattnet försvann, ska man ha kunnat hämta in skåpbilen igen. Mannen hånas nu dock av tusentals på nätet. Många anser att det hela får anses vara ren idioti – men somliga roas också av hans insats.

Vad tänker du om det här? Rimligt eller ren dårskap?

Den här mannen bör nog oavsett fundera kring om hans rökvanor är så sunda. Räddningsaktionen var potentiellt livsfarlig – allt för fyra paket cigaretter.