Mannen försöker smuggla tunga droger – gömda under förhuden

Jag har aldrig förstått mig på människor som vill testa droger. Det råder ju dock ingen tvekan om att drivkraften för att få till det där ruset är väldigt starkt hos många – och det är viktigt att samhället får bukt med det här problemet.

Genom åren har man ju hört om många udda smugglingshistorier. Folk försöker gömma sina droger från tull och polis i allt från datorer till senapsflaskor och gamla bildäck.

En kille från Australien tar nog dock priset när det kommer till desperation vad gäller att smuggla in droger. Nu handlade det dock inte om att han skulle till ett annat land. Mannen försöka få in partyknarket MDMA på en musikfestival.

Gömde knark under förhuden

Polishundar tränade för att hitta droger snappade dock upp att något inte stod rätt till med mannen och han tvingades genomgå en kroppsvisitering. Då hittade man också knarket, men först efter att förövaren avslöjat att det låg under hans förhud, rapporterar Geelong Advertiser, enligt Ladbible.

Bild: Shutterstock

Det är ju också ett gömställe…

Han erkände sig skyldig till droginnehav och dömdes till motsvarande 6 000 kronor i böter. Mannen skulle dessutom medverka i ett program för drogbrukare, men struntade i att dyka upp – och skylde i rätten på att han faktiskt hade ett heltidsjobb som var viktigare.

Den arbetsmoralen får man ändå respektera, men gissningsvis tänker sig den här mannen för en extra gång nästa gång det är fest och droger kommer på tal. Det får man i alla fall hoppas – för hans egen skull.

Bild: Pexels

Att gömma något under förhuden – kan det vara en bra idé? Vad tycker du – ge oss gärna din åsikt i kommentarsfältet, men dela också gärna vidare den här knäppa nyheten till dina vänner!