Mannen kan döda myggor med sin extrema fislukt – nu kan pruttarna göra honom till miljonär

En man i Uganda sägs kunna döda myggor – med sin kraftfulla fislukt, skriver The Sun.

Joe Rwamirama är därför en stor tillgång för sina bekanta då hans gaser skyddar dem från den livsfarliga sjukdomen malaria.

Nu hävdar 48-åringen att han skrivit kontrakt med företag som sysslar med bekämpning av insekter och ohyra – för att dela med sig av hemligheten bakom mördarpruttarna.

Joe Rwamirama hävdar att forskare nu börjat studera den kemiska sammansättningen i hans extrema fisar, enligt The Sun.

Bild: Shutterstock

Mannen menar att ingen i hans hemby drabbas av malaria – på grund av hans brakare vars effekt sträcker sig nästan en mil bort.

Visar respekt mot sin omgivning

Den lokale barberaren James Yoweri menar att Joe Rwamirama är välkänd i samhället.

– Han är den personen som kan döda myggor med sina pruttar. När Joe är i området så vet alla att myggorna kommer försvinna. Han visar dock respekt mot alla i sin omgivning och fiser bara när det är myggor i närheten som kan bära på malaria. Man kan säga att hans pruttar motverkar spridning av sjukdomen, säger han enligt tidningen.

Bild: Wikipedia

En annan man vittnar om Joes otroliga kraft – och menar att han tagit sig till andra områden för att hjälpa till under malariasäsongen. Myggorna har mer eller mindre bara försvunnit, hävdar mannen.

Fisarna är bara farliga för insekter

Joe själv berättar att han håller sig till samma matvanor som många andra.

– Men ingen insekt kommer i närheten av mig. Inte ens en fluga. Jag luktar dock som en helt vanlig man och badar dagligen. Även mina fisar är precis som andras – de är bara farliga för mindre insekter och speciellt myggor.

Den 48-årige pruttexperten drömmer nu om att få ut sin supergas på marknaden.

– Tänk dig att köpa en flaska med mitt ansikte på, säger han enligt The Sun.

Bild: FreeStockPhotos

Mannen hävdar dessutom att han skrivit kontrakt med två företag som är intresserade av hans myggutrotande gas. De uppgifterna har dock ännu inte kunnat bekräftas, men nyheten har fått enorm spridning på nätet.

Känner du någon som också kan döda (i alla fall nästan) med sina pruttar? Tagga då den personen på Facebook, eller DELA vidare den här glada nyheten till dina vänner! Det är ju faktiskt positivt om de hemska malariaproblemen kan minska i världen!