Mannens oväntade kontring – mitt under veganernas demonstration

Vi har alla olika åsikter om saker och ting – och tur är väl det.

Dels hade det varit oerhört trist om man jämt var överens om precis allt, dels är det diskussion och debatt som för utveckling framåt.

En man skapar nu dock starka reaktioner på nätet då han stal uppmärksamhet från en demonstration mot köttätande som hölls av en veganorganisation. Hur? Jo, han ställde sig mitt bland deltagarna och proppade i sig friterad kyckling.

Demonstrationen anordnades av veganorganisationen Cube of Truth utanför stadshuset i den australiska staden Sydney, säger Daily Mail.

Motdemonstrantens udda kontring

Man manifesterade genom att sätta upp TV-skärmar som visade djur som plågades, hade med sig högtalare för att få ut sina budskap – och använde ögonbindlar för att påvisa att makthavare vägrar se vad som pågår.

Youtube

Många människor var där för att tycka till och följa debatten – men en man stack ut från resten. Han ställde sig nämligen bara meter bort från demonstranterna – och fullkomligt proppade i sig kyckling från den populära snabbmatskedjan Kentucky Fried Chicken.

Youtube

Agerandet har nu väckt otroligt starka reaktioner. Många menar att mannen betedde sig barnsligt, andra tycker att det var roligt gjort. Åsikterna går alltså isär – som så ofta när det handlar om den här typen av känsliga frågor.

En person fångade ”motdemonstrantens” intensiva ätande på film – och klippet har nu setts av över 2 miljoner människor.

Youtube

Att man äter kyckling ute bland folk kan tyckas vara en liten sak, men det är just det speciella sammanhanget som nu verkar skapa stormar på nätet.

Det hela gick dock fredligt till utan några direkta bråk – det måste man ju ändå gilla. Det är trots allt viktigt att vi respekterar varandras olika åsikter.

Vad tänker du om mannens agerande? Gjorde han rätt eller fel? Dela nu vidare den här artikeln för att berätta vad du tycker?