Maskerad man bröt sig in i erotikaffär – stal sexdocka för 40 000 kronor

Om en kompis säger att han ska skaffa flickvän tänker man antagligen på att personen i fråga ska gå på krogen eller börja dejta på nätet.

Men för vissa betyder det tydligen att man ska köpa en sexdocka… Jag är inte den att döma någon och om det gör någon gladare i livet så varför inte?

Men en man Australien tog konceptet steget längre. Han ville gärna skaffa en ”flickvän” – men han ville inte betala för den.

Nu letar polisen efter en maskerad man som stal sexdocka värd cirka 40 000 kronor. Det skriver The Heraldsun.

En maskerad man beväpnad med bultsax och en brandsläckare gjorde inbrott i en sexaffär i Moorabbin i Australien för att stjäla dockan Dorothy – ”den perfekta sällskapsdamen för ensamma nätter”.

Dockan som är life-size är värd cirka 40 000 kronor.

Sexyland/CCTV

Polisen misstänker att manen som använde en nylonstrumpa för att maskera sig tog sig till platsen i vit Ford Transit skåpbil och begick inbrottet runt 00.00.

Han använde bultsaxen för att ta sig genom staketet och sedan brandsläckaren för att bryta sig in i affären och stjäla dockan.

Ultrarealistisk hud

Dockan väger mellan 22 till 46 kg och är 168 cm lång med blont hår och utmanande underläder. Polisen har ännu inte gått ut med fler signalement om dockans ögonfärg eller hudfärg.

Enligt affären är dockan dock gjord ”ultrarealistisk hud” och hon har titanskelett som möjliggör att hon kan stå själv.

Polisen har dock släppt bilder från övervakningskameran föreställandes en man de vill komma i kontakt med.

Personligen tycker jag nästa att de kan låta honom vara. Är man så ensam att man planerar ett inbrott för att stjäla en sexdocka så kanske det är straff nog.

Vad tycker ni? Bör man jaga ifatt mannen eller kan man låta den här gå och ersätta skadorna med försäkringspengar?

Känner du någon som kanske behöver en Dorothy?