Massör hoppade sönder kundens pung: ”Hörde hur det small”

Massage är vanligtvis något av det mest njutbara som finns. Det är helt underbart när någon tar hand om och knådar ens ofta lite stela kropp.

Men för en 36-årig Blekingebo blev en stund på massagebänken i helgen snarare en mardröm. Det slutade med ambulansfärd – efter att massören krossat hans pung.

Då och då unnar jag mig själv en rejäl massage. Jag tror faktiskt inte det finns något bättre än att lägga sig på den där bänken och bli knådad likt en deg under en njutbar stund – som dock ofta tar slut lite för fort.

Det är något speciellt med att bli ompysslad. Dessutom är det ju bra för kroppen och efteråt känner man sig vanligtvis lite mörbultad, men samtidigt välmående och fräsch.

Men för en 36-årig man från Blekinge blev helgens massagetimme en riktig mardröm. Han hade bokat in en tid för sina ryggsmärtor – men kunde aldrig ana hur behandlingen skulle sluta.

Enligt mannen började massören hoppa på honom med full kraft – och landade till slut med båda fötterna på hans ena pungkula.

Våldet ska ha varit så pass kraftigt att han omgående tappade andan.

– Jag hörde hur det small till inne i mig, berättar han för Blekinge Läns Tidning.

”Brukar vara väldigt tuff”

Men mardrömmen var inte över. Efter pungkrossen fortsatte massören genom att sparka och slå kunden med en gummiklubba över benen. Smärtan som mannen upplevde beskriver han som fruktansvärd.

– Jag brukar vara väldigt tuff annars, men jag var skiträdd. Jag vågade inte säga något, menar han.

Den 36-årige Blekingebon berättar vidare att han var så chockad av smärta att han inte klarade av att resa sig och gå förrän ”behandlingen” var klar.

Senare under eftermiddagen blev smärtorna i pungen så pass kraftiga att mannen ringde ambulansen – och han transporterades till sjukhuset i Växjö där han under helgen genomgick en operation i kroppens ”nedre delar”.

När BLT talar med den stackars mannen har han nyligen kommit hem från sjukhuset.

– Jag har fått betala för att bli skadad. När jag tänker efter kan jag inte fatta det. Med facit i hand skulle jag inte ha gått dit, säger han.

Händelsen är nu polisanmäld och utreds tillsvidare som misshandel.

Dela nu det här med dina massageälskande vänner!