Matte försöker klippa hunden på egen hand i karantän – resultatet får henne att vilja sjunka genom golvet

Coronaviruset har tvingat oss att anpassa våra liv till något vi inte alls är vana vid.

För att hindra smittspridning så bör vi här i Sverige hålla avstånd till varandra och undvika att vistas ute bland folk i den mån det går samtidigt som det är viktigare än någonsin att tvätta händer och att undvika att ta sig själv i ansiktet.

I många andra länder råder dock total karantän. I England får man till exempel inte lämna hemmet såvida man inte ska uträtta viktiga ärenden.

Att ta sin hund till frisören hör inte till dessa ärenden, vilket fick brittiskan Hermione att göra ett försök att klippa hunden själv.

Att ge sig i kast med något man inte har någon kunskap om kan vara roligt och lite spännande – men man kan aldrig räkna med ett bra slutresultat.

Istället för hundsalongen

Coronavirusets framfart i Storbritannien har lett till ett strikt utegångsförbud, vilket i sin tur har lett till att många människor börjat göra saker på egen hand istället för att gå till butiker och salonger.

Det var det som fick den engelska konsulten Hermione Olivia att klippa sin älskade vovve Mash på egen hand istället för att ta henne till hundsalongen.

Mash innan klippningen. Bildkälla: Instagram.

Här ovan är en bild på Mash innan Hermione skred till verket med sina nyinköpta hund-friseringsverktyg.

Ville bara sjunka genom golvet

När Hermione var färdig med klippningen och borstade bort det avklippta hundhåret från sin älskade Mash ville hon sjunka genom golvet.

Resultatet från hennes egen hundfrisering blev nämligen inte som hon tänkt sig.

En inte helt nöjd Mash efter klippningen. Bildkälla: Instagram.

Mash, den lilla krabaten, såg mer ut som en påskhare än en söt pomeranian.

Hermione insåg dock det roliga i resultatet och laddade upp en bild på sitt lilla misslyckande.

Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig, men både Mash och Hermione kan ju trösta sig med att den fluffiga pälsen snart är utväxt igen.

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här!