Melissa, 64, kallas för världens snyggaste mormor – nu hyllas hennes skönhet på nätet

Man är aldrig för gammal för att lära sig nya sker. Det är en sanning som allt oftare visar sig vara sann i dagens samhälle.

Våra äldre har mer energi än någonsin och många nöjer sig inte med att sitta hemma och sticka och baka åt barnbarnen – även om det såklart också är mysigt.

Melissa är en 64-årig kvinna som är fru, mamma till två barn och mormor till sju barnbarn.

Hon är dessutom en hyllad modeikon på Youtube som kallas för världens vackraste mormor av sina följare.

Melissa började sin Youtubekarriär som skönhets-vloggare för sex år sedan och nu över 87 000 prenumeranter på sin kanal.

De flesta som ser henne skulle bli mycket överraskade av att få reda på att hon är över 60 år gammal. Men hon säger själv att hon aldrig har lagt sig under kniven och inte genomgått några skönhetsoperationer.

Instagram

Hennes hemlighet är istället att Retin-A och Retinol – produkter som ofta finns i krämer mot acne och i anti-åldringskrämer.

Youtube

I hennes kanal ger hon ofta tips på hur man behåller glöden som 60-plussare.

Har sju barnbarn

När hon inte ägnar sig åt skönhet så umgås hon med sin familj, sina sju barnbarn och på fritiden så renoverar hon och hennes man ett 1800-tals hus.

På senaste tiden har Melissas kanal fått ett riktigt genombrott och i henne mest sedda film ger hon ett tips på hur man kan fixa håret över natten.

Kommentarerna på filmen avspeglar vad vi alla känner:

Hur kan den här kvinnan vara i 60-årsåldern” skriver Lis Bert

Du är så vacker” skriver MzVicky

Melissa du är underbar, jag skulle aldrig ha kunnat ana att du var mormor om du inte sa det själv” skriver Bless Your heart

Så här blev resultatet:

Det är aldrig för sent att göra det man vill och man är aldrig för gammal för att känna sig vacker.

Den här kvinnan är verkligen en inspirationskälla som vågar göra sin egen grej. Tryck på dela-knappen så att dina vänner också får veta att ålder bara är en siffra!