Melissa kallas ”för fet och ful” för att få synas på nätet – se nu kontringen som får tyst på idioterna

Alla människor är fina på sitt eget sätt. Man behöver verkligen inte leva upp till normer och ideal, eller ha vad som kan klassas som ett vanligt utseende, för att förtjäna respekt.

Om det är något som gör mig förbannad, så är det när personer klankar ner på andra på grund av deras yttre. Att vi ser olika ut och att somliga sticker ut från mängden är ju till stor del vad som gör världen så vacker och färggrann som den är.

Idioter som mobbar och hatar förtjänar faktiskt att åka på en snyting – i alla fall i verbal form. Givetvis blir det extra slagkraftigt om det kommer från den utsatta personen. Det kräver mod – och sådant ska verkligen hyllas!

Melissa Blake är en respekterad journalist och författare som skrivit mycket om att leva med en funktionsnedsättning, relationer och musik. 38-åringen föddes med ovanliga Freeman-Sheldon-syndromet. Det innebär att hon är rullstolsburen och har ett unikt utseende.

Twitter

Det sistnämnda har föregåtts av cirka 25 nödvändiga operationer i yngre ålder.

Hånas på nätet

Melissa är aktiv på sociala medier – dels på grund av sitt arbete, dels kring sitt vardagliga liv. Då och då stöter hon dock på hånfulla kommenterar från idioter, skriver Ladbible. Många gånger har det handlat om att personer tycker att hon är ”för ful” för att lägga upp selfies.

Har ni hört något så hemskt och elakt?

Det är givetvis absolut inget komiskt i det, men nyligen slog starka Melissa till med en klockren kontring – som i alla fall fick mig att dra på smilbanden. Här snackar vi verkligen om en kvinna som vågar stå på sig och visa vem hon är.

Sådant kan aldrig hyllas nog!

I ett inlägg beskriver först Melissa vad hon stött på för hån under den senaste tiden:

Jag är fet, ful, ser ut som en blåsfisk, en ballong och en potatis med ett ansikte”, skriver hon och bifogar bilder på de elaka kommentarerna.

Slår till med kontring

Sedan slog hon till med ett nytt inlägg – med hela 3 porträtt i samma bild.

Människor har sagt att jag borde förbjudas från att lägga upp foton på mig själv eftersom jag är för ful. Jag vill bara svara högtidligt på det här – med dessa 3 selfies.

Inlägget har fått tusentals hyllningar – och kontringen applåderas av massvis av människor.

Det här fick garanterat tyst på en del av idioterna som hånat Melissa – och hennes kontring bevisar vilken stark och modig kvinna hon är! Ingen, absolut ingen, förtjänar att hånas för sitt utseende – och den här klockrena revanschen kanske kan få fler att inse just det.

Tycker du också att Melissa gjorde rätt? Tryck då på dela-knappen för att hylla den här modiga kvinnan!