Mystiska fisen som får Jesper Börjesson att bryta ihop i Nyhetsmorgon: ”Luktar ruttna ägg”

Under måndagsmorgonen hade Jesper Börjesson och Jenny Alversjö besök av sportreporten Axel Pileby i Nyhetsmorgon i TV4.

Axel var där för att gå igenom sporthelgen och han uppmärksammade då en dart-tävling som fick en något oväntad upplösning.

De båda tävlande anklagade nämligen varandra för att ha släppt en fis vars doft gjorde det svårt att fortsätta tävlingen – en nyhet som fick Jesper Börjesson att vika sig dubbel av skratt.

Axel Pileby hade en något ovanlig sportnyhet att rapportera om i dagens Nyhetsmorgon. Det var under dart-tävlingen Grand Slam of Darts åttondelsfinal som holländaren Wesley Harms ställdes mot skotten Gary Anderson. Mot slutet av matchen anklagade de två kombattanterna varandra för att ha fisit på tävlingsbanan – och lukten ska ha gjort det svårt att koncentrera sig på spelet.

”Svär på att det inte var jag”

Efter matchen intervjuades Gary Anderson som ”svär på att det inte var han” som släppte väder under matchen. – Jag trodde han hade skitit. Det var riktigt illa. Jag svär på att det inte var jag. Hade jag släppt en sån där fis hade jag ursäktat mig och gått på toaletten, det luktade ruttna ägg, säger Gary Anderson till reportern. Efter intervjun återvände man till studion där man kunde se programledaren Jesper Börjesson på knä, dubbelvikt av skratt.

”Han bryter ju ihop”

Programledar-kollegan Jenny Alversjö kan inte göra annat än att peka på Jesper och skratta. – Titta på honom, han bryter ju ihop, skrattar Jenny. Se hela klippet här nedanför. [arve url="https://www.tv4play.se/iframe/video/11937385" /] Visst är det härligt när man kan skratta åt nyheter – allt behöver väl inte vara så himla allvarligt hela tiden? Tryck nu på dela-knappen så att dina vänner också får se det här underbara klippet!