24-årig nakenmodell stoppas av polis – skamlösa förslaget får henne fängslad i 18 månader

De flesta av oss som haft körkort en längre tid har någon gång haft med polisen att göra längs vägarna. Det behöver inte handla om att man begått ett brott, utan kanske att man hamnat i en kontroll eller velat hjälpa till vid en olycka.

Men om man väl skulle hamna i klammer med rättvisan, så gäller det att hantera situationen på bästa sätt. Det sista man ska göra är att förvärra det hela. Vet man att man gjort något fel så är det oftast bäst att erkänna och sedan bara försöka hantera konsekvenserna.

Men en 24-årig rysk glamourmodell tog till ett annat ”knep” – och det slutade med att hon dömdes till fängelse i 18 månader.

Det är 24-åriga Kira Mayer som blev stoppad av två trafikpoliser på en väg utanför Moskva. För att slippa undan böter, då hennes Mercedes hade körförbud, så ska hon enligt The Sun då ha erbjudit poliserna en ”trekant” (alltså sex mellan tre personer) för att få slippa undan.

”Ber om ursäkt”

Eller att de båda kunde få ha sex med henne en och en, om de fördrog det.

Bild: EAST2WEST NEWS

De båda poliserna ska dock ha tackat nej till det udda erbjudandet – och i stället ha arresterat kvinnan. Då blev hon fullkomligt rasande och attackerade en av konstaplarna innan de slutligen kunde få den välkända modellen att lugna ner sig.

Bild: EAST2WEST NEWS

Den 24-åriga kvinnan gick sedan med på att dömas till 18 månaders fängelse för misshandel och slapp därmed en lång rättsprocess. I åtalet tog man inte upp detaljer i hennes ”skamlösa förslag”, men initialt så framkom det mer exakt vad det var som poliserna hade erbjudits för att släppa henne, rapporterar The Sun.

– Jag accepterar vad det här nu lett till. Jag ber om ursäkt till offret. Jag blev nervös och gjorde bort mig, säger hon enligt tidningen.

Bild: EAST2WEST NEWS

Det ska, enligt åtalet, ha handlat om att Kira Mayer sparkade och rev den ena polisen. Även om det så klart var dumt gjort av henne tycker jag det är snyggt gjort att erkänna sitt misstag och acceptera straffet.

Bild: EAST2WEST NEWS

Det finns nog helt klart smartare sätt att hantera ett möte med poliser på! Var inte blyg nu, tryck på dela-knappen för att sprida den här viktiga informationen vidare, så kanske vi kan hjälpa till att öka på respekten för våra fantastiska poliser!