Nu finns en flodhäst-soffa i naturlig storlek – kostar 900 000 kr

Är du på jakt efter en ny, lite udda inredningsdetalj eller möbel?

Då är det här din turdag – i synnerhet om du är stenrik och sugen på att spendera dina pengar på något makalöst onödigt.

Eller vad sägs om en enorm flodhäst-soffa i samma storlek som det mäktiga djuret?

Bild: Hammacher Schlemmer

Det är företaget Hammacher Schlemmer som släppt den minst sagt banbrytande lädersoffan. Har du den här i ditt vardagsrum behöver du sannerligen aldrig oroa dig för stela eller tråkiga bjudningar. Den här möbeln kommer få samtalen att flöda naturligt.

Kostar cirka 900 000 kr

Den enorma sittplatsen är designad och skapad av Maximo Riera, enligt Diply. Detaljrikedomen är riktigt imponerande – allt från den gigantiska nosen till de söta fötterna.

Bild: Hammacher Schlemmer

Det är oklart huruvida flodhäst-soffan är unikt bekväm att sitta i – men det känns som att en person villig att spendera 95 000 dollar, motsvarade cirka 900 000 kronor, på en sådan här möbel inte främst är ute efter sensationell bekvämlighet.

Bild: Hammacher Schlemmer

Den tar över 400 timmar att skapa, enligt företagets hemsida – främst på grund av utlovad noggrannhet och detaljrikedom. Det imponerande bygget ska motsvara storleken av en riktig flodhäst.

Känner du någon som borde öppna plånboken och slå till? Tagga då den personen på Facebook! Eller önskar du dig själv den här soffan i julklapp? Då tycker jag att du ska maximera dina chanser genom att trycka på dela-knappen!