Nu finns ett påskägg för alla sötsugna kåtbockar – innehåller både godis och sexleksak

Påsken brukar mest handla om att äta, dricka och ha trevligt i bekantas sällskap – men i år han den i stället bli extra snuskig. I alla fall om man köper ett speciellt ägg.

Kanske kan det vara precis vad som behövs för en extra minnesvärd påsk.

Påskkärringar, pyssel, påskhare, bus och massa godis. Inte undra på att det känns som att den här helgen framför allt är barnens högtid.

Världens första sexleksakspåskägg

Nu kan det dock bli ändring på det.

Sexleksakssajten Ricky.com erbjuder nämligen alla vuxna en extra snuskig och erotisk påsk år 2020. Därför har man valt att släppa det hittills första sexleksakspåskägget.

Bild: Ricky.com

Det påminner om Kinder-ägget, som säkerligen alla känner till – men i stället för en leksak på insidan så döljer det här ägget … ja, en annan typ av leksak. En sådan som endast vuxna ska lägga tassarna på.

Bild: Ricky.com

Det finns fem olika varianter att välja mellan. Innehållet kan alltså variera, är dock oftast vibratorer, men det man helt garanterat vet är att den hemliga presenten syftar till att ge dig maximal njutning.

Kostar cirka 550 kr

Det är 275 gram schweizisk choklad som omsluter den spännande överraskningen – och hela paketet går på 45 pund, motsvarade strax över 550 kronor.

Sajten har valt att tillverka 200 ägg, så det gäller sannerligen att vara först till kvarn. Man beskriver ungefär produkten som ”den mest ägg-ande påskpresenten någonsin”.

Bild: Ricky.com

Aldrig har det väl varit mer passande än nu att pippa som kaniner?

Känner du någon som säkerligen är sugen på en extra snuskig påsk i år? Tagga då den personen på Facebook, eller dela vidare den här viktiga påsk-nyheten till dina vänner!