Nu finns pasta formad som små penisar, så du kan bli proppmätt på snopp i karantänen

Coronaviruset påverkar oss alla. En hel del människor förbereder sig för en lång tid i hemmet – och matbutikerna har därför många hyllor som gapar tomma.

Det är främst konserver och toapapper som gått åt – men även en vara som pasta verkar synnerligen populär när det ska bunkras.

I en tid med mycket mörker, så kan det vara läge att skoja till det. Varför inte kombinera nytta med nöje – och då satsa på att laga penis-pasta i karantänen?

Corona, corona, corona – vi pratar knappt om något annat längre. Det är dock inte heller så konstigt – den vidriga smittan har tagit ett järngrepp om stora delar av världen.

Nu kan du köpa pasta-penisar

I Sverige tar viruset upp så gott som varenda nyhetssändning och tidningssida – och alla påverkas av det rådande krisläget.

I en tid med mycket mörker gäller det dock att se ljusglimtar och att ta sig tid för att ha roligt.

Ingen mår bra av att bara matas med tråkigheter och hemska sanningar. Därför kan det – när man ska bunkra – vara läge att slå till på något skojigt att placera i skafferiet eller slänga ner i kastrullen.

Vad sägs om penis-pasta?

Ja, ska du ändå handla på dig flera paket med spaghetti, fusilli och rigatoni föreslår vi att du försöker skämta till det i karantänen med något alldeles extra. Variation förnöjer, dessutom. Att bli mätt på små snoppar har aldrig varit mer passande än nu. Eller vad sägs?

Kostar 69 kronor per paket

På paketet går det att läsa: ”VARNING! Ökar i storlek när de kokas!”, vilket får oss med lite barnslig humor att fnissa till.

Den populära pastasorten såldes faktiskt slut på många ställen i England i samband med den första bunkringsperioden, skriver The Sun – men nu ska den dock finnas att handla igen.

Bild: Flickr

I Sverige går den också att få tag i. Till exempel via sajten Partykungen. Ett paket med 200 gram små pasta-penisar kostar 69 kronor, men är det någon gång man ska slå till på lite exklusivare – och fräckare – mat, så är det kanske nu.

Känner du någon som måste testa pasta-snopparna? Tagga då den personen på Facebook, eller dela vidare den här viktiga nyheten till dina vänner!