Nu kan du bli berusad på korv: Här är nya öl-grillkorven – med 3,5 procent alkohol

.

Vad säger sommar mer än kall öl och grillad korv? De bästa minnena man har kommer nästan alla från underbara sommarkvällar som aldrig tar slut.

Korvarna på grillen som fräser, ölen som svalkar, nära och kära som skrattar och solen som bäddar in hela scenariot i ett underbart sken.

Den är sommaren kan man dessutom kombinera smaken av öl och korv på samma gång – för nu släpps grillkorvar med smak av öl, skriver Ladbible.

Det är den brittiska matvarukedjan Aldi som släpper sommarens stora bomb i mat- och dryckesväg. Deras nya grillkorvar heter ”Boozy British Bangers” och är, precis som det låter, grillkorv med smak av öl eller cider och har en alkoholhalt på 3,5 procent.

Kan välja mellan öl och cider

Gillar man att svalka sig med cider så kan man köpa varianten Thatcher’s Traditional Cider and Bramley Apple som har en tydlig smak av brittisk cider.

Men föredrar man öl så ska man sikta in sig på varianten Golden Ale and Cheese.

Vill man bli lite på pickalurven behöver man inte köpa flera kassar med öl eller cider för att uppnå önskad berusning, eftersom att korvarna i sig har samma alkoholhalt som en folköl, 3,5 procent.

Bildkälla: Aldi

Gör sommaren komplett

Korvarna kommer i förpackningar om 400 gram och kostar bara 25 svenska kronor, vilket gör sommarens godaste korv till ett rejält kap, mer eller mindre.

Så vill man göra sommaren komplett är det bara att beställa hem ett rejält gäng av grillkorv med ölsmak, eller cider då om man hellre föredrar det.

Dra igång grillen och ring över kompisarna och säg att du har ren överraskning åt dem – de lär inte bli besvikna!

Vilken dröm, eller hur? Med de här korvarna blir sommaren garanterat magisk!

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får den här viktiga informationen!