Nu kan du få fira jul med Anders Tegnell och hans familj: ”Roligast när vi delar ut julklapparna”

År 2020 har sannerligen varit ett speciellt år, med coronaviruset som skenat världen över och tvingat oss att leva mer isolerat än tidigare år. Till och med julen kommer att bli annorlunda i år, då vi inte får träffas i stora sällskap för att minska smittspridningen av Covid-19.

Då viruset drabbat många svenskar har vården haft ett extra kämpigt år, därför är också temat i årets Musikhjälpen ”ingen människa ska lämnas utan vård.”

För att spinna vidare på temat vård har man nu, i Musikhjälpen, chansen att buda hem ett julfirande med självaste Anders Tegnell – som ju varit årets mest omtalade svensk här på hemmaplan.

Bakom det briljanta initiativet ligger Anders Tegnells familj, bestående av frun Margit, 61, och döttrarna Emily, 33, Saskia, 30 och Annemiek, 25.

Fem minuters digitalt julfirande

Statsepidemiolog Anders Tegnell har varit en av de svenskar som man sett absolut mest av i tv under 2020, då han varit ansvarig för Sveriges hantering av coronaviruset.

Nu kan man till och med få följa med på Tegnells julfirande. I Musikhjälpen auktionerar nu familjen ut fem minuters digitalt julfirande – i hopp om att få in så mycket pengar som möjligt till välgörenhet.

Bildkälla: Musikhjälpen

”Vår pappa är tydligen den som flest vill fira jul med i år. Det förstår vi – han är ju fantastisk.

Nu har ni alla chansen att vara med en stund på Anders Tegnells jul. Vinnaren av den här tävlingen får nämligen vara med under härliga fem (digitala) minuter på vår julafton! Tid och detaljer bestäms med vinnaren.

Skänk en slant för att komma vidare till finalen! Tillsammans gör vi skillnad!” skriver döttrarna på Musikhjälpens hemsida.

Bildkälla: Flickr

”Han ser fram emot det”

Vad kan då förvänta sig om man vinner? Sannolikt får man vara med om själva julklappsöppningen i det tegnellska hemmet.

– Det vore kanske roligast när vi delar ut julklapparna. Det är lite heligt för oss men nu har vi ju gått med på det här. Och det är fem minuter, så det kan vi avvara. Det är kul att ta den här chansen för att få in så mycket pengar som möjligt, säger Annemiek till TT.

Trots att det är döttrarnas idé från början så lär pappa också bli nöjd.

– Vi har så klart fått hans godkännande. Och jag tror att han också ser fram emot det, säger Annemiek Tegnell till TT.

Vill man buda på auktionen så kan man göra det här.

Bildkälla: Wikimedia Commons

Wow, vilken grej! Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får en chans att buda!