Nu kan du hyra städaren Anna – som rengör ditt hem helt naken

Det är de dagliga sysslorna som kan göra att livet ibland känns långtråkigt.

Att tvätta, plocka undan och städa är just typexempel så sysslor som man gärna slipper – det är ju bara så mycket skönare att slänga sig direkt på soffan!

Men nu kan man slippa det, och få en trevlig utsikt samtidigt, skriver brittiska Wales online.

24-åriga Anna kommer nämligen hem till folk och städar – spritt språngande naken.

Anna, vars efternamn inte avslöjas, är en 24-årig tjej från Wales. På fritiden umgås hon med sina vänner, går på krogen ibland och på bio ibland. Men det hon försörjer sig på skiljer sig litegrann från hennes jämnåriga kompisar.

Städar utan en tråd på kroppen

Anna jobbar nämligen som nudiststäderska, vilket innebär precis vad det låter som – hon städar folks hem utan en tråd på kroppen.

Bildkälla: Naturist Cleaners

Företaget Anna jobbar på, Naturist Cleaners, grundades under 2017 av Laura Smith som såg ett ökat intresse för den här typen av tjänster.

Ett av ändamålen med företaget är att bryta det tabu som finns kring nakna kroppar och öka förståelsen för naturism, som det kallas när man lever naken.

”Trivs med att vara naken”

Trots att Anna aldrig hade varit naken inför en främling förut, var hon inte nervös inför första dagen på jobbet.

– Jag trivs med att vara naken. Om jag är själv hemma, med nära vänner eller pojkvän, så är jag alltid naken. Jag vet inte exakt varför men jag gillar det, jag är väldigt bekväm i det. Dessutom var min första kund jättesnäll och såg till att jag var bekväm i situationen hela tiden, säger Anna till Wales online.

Bildkälla: Naturist Cleaners

Tjänar över 500 kronor i timmen

För Anna innebär det nya jobbet inte bara att hon får gå runt och känna sig bekväm under arbetstid, hon tjänar även väldigt mycket pengar.

Naturist Cleaners tar nämligen 45 pund i timmen, vilket motsvarar cirka 530 svenska kronor.

Ett arbetspass går till så att Anna åker hem till kunden, fullt påklädd.

– Jag frågar vilka rum som ska städas och vad som behöver göras, sedan klär jag av mig och sätter igång. Alla kunder hittills har varit supertrevliga, de vet om att de inte får göra närmanden eller bete sig opassande, säger Anna till Wales online.

Bildkälla: Naturist Cleaners

Vill besöka nudiststrand

Sedan Anna började jobba naken har hennes syn på människokroppen förändrats.

– Min uppfattning om naturism är mycket mer positiv nu när jag umgås i sådana miljöer lite mer. Jag har aldrig varit på en nudiststrand, men nun känner jag att jag verkligen vill prova det. Jag skulle verkligen rekommendera jobbet till andra. Det är ganska enkelt och det är ett kul sätt att träffa nya människor, säger Anna till Wales online.

Bildkälla: Naturist Cleaners

Skulle du vilja ha nakenstädning?

Tryck nu på dela-knappen för att hylla Anna!