Nu kan du köpa en uppblåsbar motorbåt till vrakpris – drinkhållare, kylskåp och soffgrupp ingår

Många av oss har sneglat avundsjukt mot de där lyxlirarna som under somrarna tar sina dyra båtar och gasar ut på havet. Att använda vattnet som sin motorväg med solen värmandes i nacken för att få känna friheten ute till havs – det är nästan oslagbart.

Tyvärr så är det få av oss som blir miljonärer och kan unna oss den här dyrbara lyxen.

Men det finns faktiskt en lösning – nu kommer en billigare variant av motorbåt. Den är uppblåsbar, men bär på mycket av det man önskar, skriver Viral Thread.

Det är den populära och världskända sajten Amazon som nu säljer en uppblåsbar motorbåt – i riktig storlek. Det är alltså ingen fjantig barnleksak, utan något man verkligen kan använda för att få uppleva den där underbara känslan till havs under de varma sommarmånaderna.

Bildkälla: eBay

Det ska dock tilläggas att den inte har någon riktig motor – den biten får man lösa på egen hand.

Bildkälla: eBay

Kostar cirka 2 500 kr

Det här är dock en helt perfekt lösning för alla oss som vill testa att leva lyxliv, men inte riktigt har de ekonomiska musklerna som vanligtvis krävs.

Bildkälla: eBay

Båten har plats för 6 personer, är enkelt att kliva i och ur – och har 8 mugghållare i den bekväma lounge-delen så att man kan avnjuta en iskall och svalkande drink i solen.

Bildkälla: eBay

Det finns dessutom en kylare på båten, så att inga drycker drabbas av sommarhettan.

Bildkälla: eBay

Givetvis kan båten också användas i större pooler. Den är 6 meter lång och väger cirka 30 kilo. Vrålåket tar ungefär 20 minuter att fylla med luft, vilket givetvis är betydligt mindre tid än det tar dig att samla ihop pengarna till en riktig motorbåt.

Bildkälla: eBay

Priset då? Den kostar mellan 216 och 270 dollar. I svenska kronor blir det omkring 2 500 kr. Inte så farligt, eller hur?

Känner du någon som borde skaffa den här? Tagga då den personen på Facebook, eller dela vidare den här underbara sommarnyheten till dina vänner!