Nu kan du köpa ett hopfällbart toalettbås – så det går att skita och pinka var som helst

Det sägs att nöden inte har någon lag – och visst har man varit tvungen att uträtta sina behov på någon annan plats än en vanlig toalett någon gång.

Det är ju fullt mänskligt att behöva kissa och bajsa, men det är ett återkommande problem hos människan att det börjar trycka på när det passar som allra sämst. På ett viktigt möte, när man är ute på promenad eller under en shoppingrunda.

Nu har det dock kommit en smart lösning!

Det handlar om ett hopfällbart toalettbås som ryms i en liten ryggsäck. I paketet ingår det en sits i plast, så att man ska kunna sitta bekvämt – men även ett skydd som täcker 360 grader.

Går att ha med var som helst

Man vill ju inte att någon oönskad gäst ska kunna stirra när man uträttar sina behov!

Facebook

Det här är årets kanske hetaste pryl för personer som gärna rör sig utomhus, men också har en tendens att vilja springa på toa lite för ofta. Det är ju trevligast att lätta på trycket när man är själv – och det här båset kan nog i alla fall bidra med den känslan.

Facebook

Ryggsäcken är smidig, ganska liten och går att ha med nästan var som helst. Jag kan direkt komma på minst 5 vänner som jag borde rekommendera den här fiffiga uppfinningen till – och jag tror att vi alla känner en riktig storskitare!

Facebook

Man borde kanske själv köpa en sådan här och ha i bilen? Under långa stunder bakom ratten kan ju den där påtryckande känslan slå till när man minst anar det – och då är det ju klockrent om man har ett hopfällbart toalettbås i bilen. Eller hur?

Nedan kan du se ett kort filmklipp om ”Toilet In A Backpack” från företaget The Super Boo!

Känner du någon som borde skaffa den här? TAGGA då den personen på Facebook, eller DELA vidare den här artikeln till dina nödiga vänner!